Vakantiepark Efteling Bosrijk krijgt groepsaccommodaties

Begin deze maand zijn de werkzaamheden voor de uitbreiding van vakantiepark Efteling Bosrijk gestart. Om gefaseerd door te kunnen groeien tot een internationale bestemming met 5 miljoen bezoekers in 2020, investeert de Efteling in een uitbreiding van Efteling Bosrijk met 51 accommodaties.

In de zomer 2105 klaar

In de zomer van 2015 kunnen de eerste gasten hun intrek nemen in de nieuwe Bos- en Dorpshuysen en groepsaccommodaties in de achtertuin van de Efteling.
 
ZIE OOK: een dagje uit in Nederland
 
In totaal worden acht Boshoeves voor 12 personen gerealiseerd, die eenvoudig door middel van schakeling voor 24 personen geschikt kunnen worden gemaakt. Met de uitbreiding van in totaal 400 bedden bestaat Efteling Bosrijk straks uit 104 vrijstaande Boshuysen, 64 geschakelde Dorpshuysen, 78 knusse appartementen verdeeld over het Landhuys en het Poorthuys en 8 Boshoeves voor groepen. Met de uitbreiding van Efteling Bosrijk is een investering van 18 miljoen euro gemoeid.
 

 

Het ontwerp van de nieuwe groepsaccommodaties past binnen het huidige natuurrijke ontwerp van vakantiepark Efteling Bosrijk

Het ontwerp van de nieuwe groepsaccommodaties past binnen het huidige natuurrijke ontwerp van vakantiepark Efteling Bosrijk

Comments are closed.