Spaans decor voor 1e uitzending 14e seizoen Campinglife

Zaterdag 6 december om 18.55 uur start het 14e seizoen van Campinglife, het populaire TV-programma van Vacansoleil op RTL4. Achttien afleveringen lang nemen presentatoren Sander Janson en Yvonne Coldeweijer de kijkers mee naar mooie, geliefde en bijzondere kampeerbestemmingen in Europa. Vorig jaar keken wekelijks meer dan 1 miljoen Nederlanders.

Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, België en Nederland

Dit seizoen slaan Sander en Yvonne hun tenten op in Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, België en Nederland. Ze laten u genieten van het gemoedelijke leven op een camping van Vacansoleil en gaan elke uitzending op verkenningstocht in de omgeving. Sportieve activiteiten, culturele uitjes, streekgerechten proeven, de natuur in, alles komt aan bod. Ook dit seizoen is er een hoofdrol weggelegd voor de vele (Nederlandse) gasten op de campings. Zij gaan samen met Sander en Yvonne op pad en vertellen wat kamperen zo bijzonder maakt. Dankzij dat concept wordt het weer een ‘gezellig seizoen’ met volop mooie verhalen en de nodige humor.
 
ZIE OOK: Ontdek Bruisend Benidorm tijdens je kampeervakantie
 

Eerste uitzending in Spanje

In de eerste uitzending zoekt Campinglife meteen de zon op. Familiecamping La Torre del Sol aan de Costa Dorada in Spanje staat 6 december in de spotlights. Sander gaat mountainbiken met twee jeugdige sportievelingen. Kan hij hen wel bijhouden? Daarna ontmoet hij hun ouders bij een wijnproeverij. Yvonne kiest het ruime sop en gaat gezellig zeilen met een gezin.

Nieuwe presentatrice

Sander Janson, hét gezicht van het programma, neemt al jarenlang de presentatie van Campinglife voor zijn rekening. Dit seizoen wordt hij vergezeld door een nieuw gezicht: Yvonne Coldeweijer. De 28-jarige actrice/zangeres is bekend van Telekids en speelde rollen in de Vlaamse TV-serie Amika en de musicals Wicked en The Little Mermaid. Yvonne is de opvolgster van Gigi Ravelli die vorig seizoen nog een duo met Sander Janson vormde.
 

 

Uitzendschema

Als hoofdsponsor en drijvende kracht achter het programma is Vacansoleil bijzonder trots op het jarenlange succes van Campinglife. Ook dit seizoen worden alle afleveringen steeds op zaterdag om 18.55 uur op RTL4 uitgezonden. Uitzending gemist? Op zondag 09.00 uur volgt een herhaling. Het volledige uitzendschema met alle campings en bestemmingen vindt u hier.

Comments are closed.