Bestel Noorderlicht producten nu online

Het noorderlicht is hot. Tallozen mensen, waaronder veel Nederlanders en Belgen, reizen in de winter af naar het hoge Noorden om getuige te zijn van een unieke lichtshow dat zich hoog in de lucht afspeelt.

En wie het noorderlicht heeft gezien, vergeet het z’n leven lang niet meer! Het is pure magie! Eenmaal thuis willen veel mensen een blijvende herinnering aan het noorderlicht. Spijt dat ze niets hebben gekocht hoeft niet meer, want onlangs is de webshop www.northernlightshop.nl online gegaan. Hier kun je terecht voor allerlei originele noorderlicht producten!
noorderlichtshop

Webshop ziet het licht

De Nederlander Arne ter Mors en zijn Grieks-Duitse partner Susanne Kirchberger zijn woonachtig in het Noorse Tromso, dat ook wel ‘city of the northern lights’ wordt genoemd. Samen joegen ze hun droom achterna en maakten van het noorderlicht hun levenswerk. Inmiddels geven ze al jaren trainingen over dit unieke natuurfenomeen en werken als gids waarbij ze met gasten op ‘jacht’ gaan naar het noorderlicht. Daarbij ontwerpt én verkoopt het stel allerlei noorderlicht producten aan musea, (ijs)hotels en souvenirshops in Noord-Noorwegen, Noord-Zweden en Fins Lapland. Maar… nu zijn de producten eindelijk voor iedereen toegankelijk via de webshop.
 
ZIE OOK: De beste plekken in Scandinavië om het spectaculaire Noorderlicht te zien
 

Bijzondere producten en thema’s

De webshop herbergt verschillende producten en thema’s. Bijzonder is dat het stel samenwerkt met lokale fotografen. Op deze manier zijn de afbeeldingen op de producten heel herkenbaar voor iedereen die in en rondom Tromso is geweest. Alle producten zijn gemakkelijk en klein verpakt, waardoor ze eenvoudig verstuurd kunnen worden. Dit gebeurt trouwens vanuit een verzendhuis in Nederland, dus binnen 24 uur worden de bestelde producten bezorgd. Elk jaar produceert het stel nieuwe producten, dus de keuze is ruim en gevarieerd.
 

 

Coole mok

Via de webshop www.northernlightshop.nl kun je allerlei originele cadeaus kopen (voor jezelf of voor een ander!) die stuk voor stuk geïnspireerd zijn op het noorderlicht. Heel leuk is bijvoorbeeld een zwarte mok die, als je er warm water indoet, het noorderlicht in al haar hevigheid laat zien. Zodra de beker is afgekoeld, verdwijnt het noorderlicht weer. De beker is er in twee varianten. Naast deze drinkbeker zijn er o.a. prachtige sieraden, handgemaakte kaarsen en sjaals verkrijgbaar!

Het noorderlicht

Het noorderlicht

Een vlammend cadeau

Nu de donkere dagen aangebroken zijn, is het wel heel gezellig om de kaarsjes aan te steken. Wil je jezelf of iemand anders een verrassend cadeau geven? Met ‘a candle in a wine glass‘ maak je je eigen kaarsenstandaard. Het enige dat je nodig hebt, is een waxinelichtje, een wijnglas en ‘a candle in a wine glass’. Deze brandveilige strook met noorderlicht afbeeldingen plaats je eenvoudig op het wijnglas. In een handomdraai creëer je dan een sfeervol lichtje waarbij het noorderlicht zich goed laat zien zodra het kaarsje wordt aangestoken. Leuk voor binnen én buiten!

Comments are closed.