NYC & Company biedt voordelige winter deals aan

NYC & Company biedt winter deals aan. Heb je altijd al eens door de wijken van New York willen lopen tijdens de mooie wintermaanden? Dan is dit je kans!

Manhattan

Manhattan

Voordeel in januari, februari en maart

In januari, februari en maart kan je profiteren van veel voordeel. Verblijf in de beste hotels met maximaal 40% korting en maak gebruik van vele acties die worden aangeboden door restaurants en theaters. Zo kunnen bezoekers en New Yorkers tijdens Broadway Week (20 januari – 5 februari) en Off-Broadway Week (23 februari – 8 maart), genieten van twee-voor-één tickets voor bijna alle theaterproducties. De beste prijzen vind je op nycgo.com/hotels en reserveren bij Booking.com

 
ZIE OOK: Magnifiek Manhattan
 

Betaalbare wintermaanden

“Met de speciale aanbiedingen van diverse restaurants en theaters en de voordelige prijzen voor je overnachting, zijn er nog meer redenen om een bezoek aan New York City te brengen. Geniet van de levendigheid, energie en het enthousiasme die de vijf wijken te bieden hebben”, aldus Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “De wintermaanden zijn ideaal om een onvergetelijke tijd in New York te ervaren voor een betaalbare prijs.”
 

 

Populaire evenementen

Januari en februari zijn traditiegetrouw de maanden waarin de toeristische markt rustiger is en dat maakt het de perfecte tijd om New York te bezoeken. In de afgelopen 23 jaar is NYC Restaurant Week het eerste en grootste dinerprogramma in zijn soort. Het evenement biedt bezoekers en New Yorkers een drie-gangen prix-fixe lunch voor 25 dollar en een diner voor 38 dollar. Dit jaar vindt de negende Broadway Week en de elfde editie van Off-Broadway Week plaats. Deze populaire evenementen bieden twee-voor-één-tickets aan voor de bekendste theaterstukken

Comments are closed.