Nieuwe Emirates campagne ‘See you in Dubai’

Emirates lanceert deze week een nieuwe wereldwijde campagne waarmee de verschillende facetten van de thuisbestemming van de luchtvaartmaatschappij worden gevierd. De campagne genaamd ‘See you in Dubai’ is één van de grootste campagnes van Emirates tot op heden, en is opgezet in samenwerking met Dubai’s Department of Tourism and Commerce Marketing (DTCM).

Sheikh Ahmed cuts the ribbon at Emirates Official Store at The Dubai Mall

Wij verbinden Dubai met de rest van de wereld

Deze ‘See you in Dubai’ campagne bereikt publiek in Europa, Azië, Afrika, Latijn Amerika en het Midden Oosten. “Voor Emirates is Dubai niet alleen een tussenstop, het is wat ons uniek maakt. Daarom blijft het altijd één van onze belangrijkste aandachtsgebieden voor marketing activiteiten. Wij verbinden Dubai met de wereld en de wereld via Dubai,” volgens HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, voorzitter en president van Emirates Airline & Group. “Wij zijn trots om deze campagne te lanceren in samenwerking met DTCM. Dit zal de aantrekkingskracht van Dubai verhogen voor nog meer bezoekers wereldwijd.”
 
ZIE OOK: De 6 must-sees in Dubai
 
Dubai is al een wereldwijde bestemming voor business en vrije tijds bezoekers en de stad wordt steeds verder ontwikkeld in lijn met ‘HH Sjeikh Mohammad bin Rashid Al Maktoum’s Vision 2020’. Er is altijd iets nieuws voor bezoekers om hier te ontdekken. Dubai heeft meer dan 11 miljoen internationale bezoekers ontvangen en we willen deze groei voortzetten door de boeiende stad de eerste keuze te maken voor internationale bezoekers. Emirates en DTCM presenteren Dubai op alle mogelijke manieren, zoals evenementen, sponsoring en marketing campagnes. We denken dat de nieuwe campagne zal bijdragen aan de aantrekkelijkheid van Dubai en zal zorgen voor meer bezoekers van over de hele wereld.”
 

 
Via meerdere kanalen highlight de campagne de bekende maar ook minder bekende aspecten van Dubai. Hiermee wordt Dubai gepresenteerd als diverse, continu veranderende, spannende wereldstad.

Burj Al Arab

De meeste mensen denken bij Dubai aan de iconische bezienswaardigheden zoals Burj Al Arab, Burj Khalifa en de Dubai Mall. Er zijn nog veel meer attracties en ervaringen te beleven in deze stad variërend van het verkennen van de woestijn tot de mooie stranden en actieve watersportactiviteiten. Ook op het gebied van kunst en cultuur heeft de stad veel te bieden en de gastronomie in Dubai wordt internationaal geroemd en heeft een wereldklasse niveau. De campagne laat zien dat Dubai meerdere kanten heeft en hoe modern en traditioneel door elkaar heen lopen.

De A380 van Emirates

De A380 van Emirates


Het succes van Dubai is te danken aan de vele investeringen in het toerisme die over de jaren gedaan zijn. Waarbij Emirates en de luchtvaart een belangrijke rol hebben gespeeld. Naast het bieden van verbindingen met Dubai via de luchtvaart is Emirates ook een grote supporter van wereldwijde events zoals onder andere: The Emirates Airline Dubai Rugby 7s, The Emirates Airline Festival of Literature, and the Dubai International Film Festival.

Comments are closed.