Nieuwe boetiek hotel groep op bijzondere locaties Peru

De nieuwe boetiek hotel groep ANANAY heeft afgelopen zomer haar deuren geopend van het allereerste exclusieve hotel, Manco Capac Palace, en zal binnenkort de deuren openen van een tweede hotel. ANANAY creëert hotels met een perfecte balans tussen lokale geschiedenis, cultuur en comfort naar internationale standaarden maar toch in harmonie met de omgeving. Van rust en kalmte, tot gezelligheid en intimiteit; bij de boetiekhotels van ANANAY groep vind je het allemaal, op de meest bijzondere locaties van Peru.
hotel-peru-palacio-manco-capac-cusco

ANANAY Groep

De bedoeling van de nieuwe boetiek hotel groep ANANAY is om een aantal exclusieve boetiek hotels op te zetten in buitengewone locaties in Peru. Een aantal van de hotels worden zelfs direct verbonden aan de oude Inca beschaving. Alle hotels worden gekarakteriseerd door een kalme en rustige atmosfeer en bevinden zich dichtbij historische plekken. Het doel is om een harmonie te creëren tussen de prachtige omgeving en alle faciliteiten van het hotel en ervoor te zorgen dat mensen Peru meer dan één keer willen bezoeken.
 
ZIE OOK: Ontdek de overweldigende natuur van Peru
 

Manco Capac Palace

Het eerste ANANAY hotel, Manco Capac Palace, bevindt zich in de binnenstad van Cusco, nog geen half uur verwijderd van een van de zeven wereldwonderen; de Machu Picchu. Dit hotel valt op door de fantastische locatie en het prachtige uitzicht. Met maar vijf kamers heeft dit hotel een familiaire sfeer en een ongeëvenaarde rust.
 

 
Dit wordt gecombineerd met een geweldige gastronomie. De authentieke Peruaanse producten en smaken worden samengebracht met technieken van de beste keukens over de hele wereld. Het boetiek hotel is van alle gemakken voorzien en biedt verschillende excursies aan om zo alle prachtige plekjes van de omgeving te ontdekken en kennis te maken met de primitieve beschaving van de Inca’s.

Quinta San Blas

Binnenkort opent ook het tweede hotel, Quinta San Blas, haar deuren. Dit boetiek hotel is een bijzonder project. In de tijd van de Inca’s was het San Blas gebied toegewijd aan de cultus van Illapa, de god van de donder en bliksem. De rijke geschiedenis van San Blas geeft een speciale flair aan dit gebied. Jaren lang hebben belangrijke families in enorme huizen gewoond. Een van deze bijzondere negentiende-eeuwse huizen wordt omgebouwd tot het Quinta San Blas boetiek hotel. De authentieke cultuur van San Blas wordt verwerkt in de inrichting en kunst, gecombineerd met veel comfort, prachtige tuinen en de meest moderne faciliteiten.

Comments are closed.