Sensationele activiteiten in de sneeuw met Pierre & Vacances!

Pierre & Vacances biedt diverse bestemmingen aan in de allermooiste berggebieden in de Alpen en Pyreneeën. Spanning en sensatie gegarandeerd voor iedereen: skiërs kunnen genieten van de vele skipistes en voor de niet-skiërs zijn er andere wintersportactiviteiten zoals ijsrijden, speedriding, yooner, off-piste skiën én snowboarden en nog veel meer.
wintersport-flaine-pierre-vacances

IJsrijden in Flaine

In skistation Flaine biedt Pierre & Vacances de mogelijkheid tot ijsrijden met een quad, een sneeuwbuggy of zelfs met een echte rallyauto. Onder leiding van instructeurs leer je aan de hand van verschillende technieken hoe je het best op ijs kan rijden. Plezier verzekerd!

 

ZIE OOK: Bijzondere Activiteiten in de Franse Sneeuw

 

Les Terrasses d’Hélios opent deze winter in het aantrekkelijke skistation Flaine. De residentie beschikt over een wellnessruimte en Deep Nature Spa. De appartementen zijn ruim en gezellig om je verblijf in de bergen zo aangenaam mogelijk te maken.
 

 

Speedriding in Arc 1950

Op zoek naar sensatie? Dan is speedriding een must. Speedriding is een combinatie tussen paragliding en skiën, waarbij enorme hoogtes en snelheden worden bereikt. Een gevorderd skiniveau is vereist om goed te kunnen sturen en manoeuvreren. Verblijf dan in de Pierre & Vacances premium residentie Arc 1950 Le Village*****. Deze in authentieke stijl gebouwde residentie is autovrij en beschikt over een wellnessruimte met verwarmd binnenzwembad, sauna, hammam, fitnesszaal en een Deep Nature Spa waar je na het skiën helemaal tot rust kan komen.

Comments are closed.