Curaçao start online campagne met #MijnCuraçao

Curaçao Toeristen Bureau Europa (CTBE) start vandaag met de online campagne #MijnCuraçao. Met #MijnCuraçao kunnen Curaçaokenners en liefhebbers blogger Lisette van Beek tips en adviezen geven, waarmee zij het verrassende Curaçao gaat ontdekken. Op deze interactieve wijze komt zij alle in’ s en out’s van de zonnige bestemming te weten en doet zij dagelijks verslag van haar reis op social media. Met deze campagne wil CTBE de Caribische vakantiebestemming op een andere manier onder de aandacht brengen.

Foto: Travellust.nl

Foto: Travellust.nl

Contributor op Verkeersbureaus.info

Blogger Lisette van Beek is door CTBE gevraagd om als ‘Reporter van CTBE’ het verrassende Curaçao te ontdekken. Social media en de tips van locals, Curaçaokenners en liefhebbers van het zonnige eiland vormen de basis van haar reis. Via de social media kanalen van CTBE en van Travellust.nl wordt met #MijnCuraçao gevraagd naar de mooiste stranden, de leukste activiteiten, en de echte Curaçao must-do’s. Op deze manier wordt de reis op een bijzondere manier uiteengezet en wordt het beste van Curaçao in meerdere opzichten getoond.
 
ZIE OOK: Ontdek de uitgaanstips van Contributor Fred op Curaçao
 
Edward Suares, Director van CTBE: “We zijn altijd opzoek naar nieuwe, andere manieren om Curaçao onder de aandacht te brengen. Er is een schat aan informatie over het eiland en met deze bijzondere campagne kan iedereen zijn of haar beste tips delen via social media. Blogger Lisette gaat’ met de vele tips die zij krijgt van anderen, het eiland ontdekken en de authentieke Curaçaose sfeer beleven. We moedigen iedereen die het eiland weleens bezocht of daar woont aan om ervaringen en tips te delen via #MijnCuraçao. We zijn benieuwd welke activiteiten Lisette gaat ondernemen, Curaçao heeft zoveel te bieden.”
 

 

Vanaf 24 november

Voor de één is Curaçao al bekend terrein, voor de ander kan #MijnCuraçao een eerste kennismaking met het eiland zijn. Deze bijzondere campagne geeft dé beste ‘insider tips’ van Curaçaokenners en leidt zo naar de verborgen schatten van het eiland. Lisette vertrekt op 24 november naar Curaçao.

Comments are closed.