Mauritius binnen handbereik met Holland International

Wie Mauritius zegt, denkt direct aan een azuurblauwe zee, witte stranden, wuivende palmbomen en luxe hotels. Het zonovergoten eiland in de Indische Oceaan maakt dit imago meer dan waar en biedt de reiziger zelfs meer dan dat.
Mauritius.jpg

Zomer 2015

Vanaf zomer 2015 komt deze droombestemming via Holland International wel heel erg dichtbij. De touroperator voegt Mauritius dan toe aan haar verre bestemmingen. In samenwerking met luchtvaartmaatschappij Emirates biedt Holland International tiendaagse vakanties aan naar Mauritius al vanaf € 1199, op basis van logies in een driesterren accommodatie. De touroperator biedt ook all inclusive vakanties in luxe vijfsterrenhotels aan tegen scherpe prijzen. De reizen naar Mauritius zijn vanaf woensdag 12 november te boeken via Hollandinternational.nl en het reisbureau. Vanaf deze datum ligt ook de Holland International reisbrochure in de schappen.

 
ZIE OOK: Bois Cheri thee populaire vakantiesouvenir uit Mauritius
 

Verrassend voordelig

Met haar parelwitte stranden, groene heuvelachtige binnenlanden, prachtig verzorgde hotels en vriendelijke bevolking, heeft Mauritius alles in huis om uit te groeien tot de nieuwe hit van zomer 2015.
 

 
Onbetaalbaar? Niet met Holland International; de touroperator brengt het exotische strandparadijs met scherpe prijzen binnen handbereik van de Nederlandse reiziger. In samenwerking met luchtvaartmaatschappij Emirates vliegt de vakantieganger vanaf Amsterdam, via Dubai, twee keer per week naar Mauritius met het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, de A380. Ter plaatse kan gekozen worden uit een keur aan hotels, van sfeervolle driesterren appartementen tot luxueuze vijfsterren all inclusive resorts, waaronder de gerenommeerde RIU hotels. RIU opent op Mauritius maar liefst drie hotels: RIU Coral, RIU Creole en het adults only hotel RIU Le Morne. Alle direct aan het strand gelegen en uiteraard met de bekende, zeer uitgebreide all inclusive formule. Een tiendaagse all inclusive vakantie in een van de RIU hotels, kan al geboekt worden vanaf € 1599.

Meer dan een strandparadijs

Mauritius is zeker het gedroomde strandparadijs maar biedt meer dan dat. Het eiland in de Indische Oceaan heeft een groot aanbod aan watersportactiviteiten, zowel boven als onder het wateroppervlak. Het weelderige eiland herbergt ook historische bezienswaardigheden, een groen binnenland met onder andere watervallen, suikerrietvelden, en botanische tuinen, hiking mogelijkheden, een heerlijke keuken en een aangenaam klimaat. Het is er altijd zonnig met het gehele jaar door temperaturen tussen de 25 en 33 graden. Last but not least: de vriendelijke bevolking is misschien nog wel het belangrijkste visitekaartje van deze Afrikaanse parel.

Comments are closed.