Bijzonder overnachten in Eagle View Suite!

Op zoek naar een bijzondere winterbestemming? Dan ben je bij Iso Syöte Hotel & Safaris in Fins Lapland aan het juiste adres. Vanuit het hotel en de bungalows bovenop de heuvel (waar je ook de skipiste vindt) heb je een prachtig uitzicht over het gelijknamige Nationale Park en de bomen die als sneeuwsculpturen afsteken tegen een helderblauwe lucht.

Maar nu kun je je verblijf ook combineren met een onvergetelijke overnachting. Nieuw is de Eagle View Suite, een boomhuis met de luxe van een privésauna en een eigen jacuzzi. Daarbij word je ‘s nachts getrakteerd op een prachtige sterrenhemel of het magische noorderlicht. Want vanuit je luie bed kijk je relaxt door het glazen dak. Met recht een ‘Eagles View’.
eagle-suit-fins-lapland

Once-in-a-liftime experience!

Once-in-a-liftime experience!
De bijzondere Eagle View Suite, gebouwd in de voor de Finnen bekende Kelo-stijl, bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond vind je de luxe badkamer, de sauna en de sfeervolle woonkamer waarbij een knusse openhaard natuurlijk niet ontbreekt. De tweede verdieping, in de kruin van de boom waarbij de takken van de boom direct zichtbaar zijn, is het ‘nest’ waar je heerlijk slaapt of in de jacuzzi kunt relaxen. Eagle View Suite maakt bewust gebruik van heel veel glas zodat je kunt genieten van de mooiste vergezichten. En… of het nu sneeuwt of niet. Een ingenieus systeem verwarmt het glas zodat er nooit sneeuw of ijs op het dak blijft liggen waardoor je zeker bent van een vrij zicht op de sterrenhemel. Hoe romantisch wil je het hebben?

 
ZIE OOK: Vlieg naar lapland
 

Act like an Eskimo!

Altijd al willen weten hoe koning winter slaapt? Ook slapen in een iglo kun je beleven bij Iso Syöte Hotel & Safaris in Finland. Je slaapt letterlijk onder de sneeuw op een lekker bed van rendiervellen. Hoe koud de nacht ook is, binnen is het altijd rond de -3 graden en in de uitstekend isolerende slaapzakken lig je aangenaam warm. Zowel het slapen in de iglo als het overnachten in Eagle View Suite is voor maximaal twee personen en is een ‘once-in-a-lifetime experience’!

Voigt Travel, de specialist voor reizen naar het Pure Noorden

Ongerepte sneeuwvlaktes, een sprookjesachtig landschap, het magische noorderlicht en de zekerheid van een authentiek dik pak sneeuw. Op nog geen drie uur vliegen ligt Fins Lapland. De ideale bestemming voor een écht bijzondere wintervakantie. Het land biedt unieke belevenissen zoals husky- en noorderlichtsafari’s, sneeuwscooterexpedities en rendiertochten.
 

 
Voigt Travel, dé specialist voor reizen naar het Pure Noorden, biedt unieke arrangementen naar o.a. Iso Syöte Hotel & Safaris mét de mogelijkheid om één nacht in de Eagle View Suite of sneeuwiglo te verblijven. Kijk voor meer informatie en/of het boeken van een reis op www.lapland.nl

Comments are closed.