Vlucht Amsterdam – Zweeds Lapland

Vandaag is de eerste sneeuw in Zweeds Lapland gevallen. En, vanaf nu kun je bij KLM een vlucht boeken naar de plaats Lycksele in dit noordelijke gebied van Zweden. Niet meer moeilijk doen, gewoon hop via klm.com boek je je winterreis.

gol-zweden-kaart

Nederland-Lapland project

Vanaf nu is het mogelijk om het traject Amsterdam-Lycksele in Zweeds Lapland als één reis te boeken. KLM doet mee met het project Nederland-Lapland en via klm.com boek je je reis naar Zweeds Lapland.
 
ZIE OOK: KLM bestaat 95 jaar
 
De regio Gold of Lapland is een speciaal deel in noord Zweden. De herfst is een adembenemend jaargetijde in dit noordelijke gebied. In Lapland trek je in deze tijd van het jaar natuurlijk de natuur in.
 

 

Ontdek Gold of Lapland

Vang je eigen zalm voor boven het kampvuur ’s avonds, ontspan in de kleurenpracht van de bossen, ga paardrijden in de bergen of op culinaire bessen- en paddenstoelenjacht. En zodra de eerste sneeuw gevallen is, komen er nog heel wat winterse avonturen bij in Lapland. En, de eerste sneeuw is vandaag gevallen! Dus binnenkort trek je erop uit met je hondenslee of maak je een sneeuwscootersafari.

Comments are closed.