Eindhoven Airport start winterseizoen met 5 nieuwe bestemmingen

Met ingang van de winterdienstregeling telt Eindhoven Airport drie nieuwe lijndienstbestemmingen en twee nieuwe charterbestemmingen.


Winterdienstregeling

Passagiers kunnen deze winter reizen vanaf Eindhoven Airport naar 54 bestemmingen over heel Europa en Noord-Afrika. De winterdienstregeling gaat in op zondag 26 oktober 2014 en eindigt op zaterdag 28 maart 2015.

 

ZIE OOK: Vueling verhoogt capaciteit vanuit Amsterdam

 

Nieuwe lijndienstbestemmingen zijn deze winter de steden: Manchester in Engeland, Turijn in Italië en Nador in Marokko. De vluchten naar Nador in Marokko worden uitgevoerd door een voor Eindhoven Airport nieuwe luchtvaartmaatschappij, JetairFly.
 

 

Ryanair en Transavia

Ryanair start vluchten naar Lissabon, Madrid en Tenerife, bestemmingen die op dit moment ook door Transavia worden aangeboden vanaf Eindhoven Airport. Nieuwe charterbestemmingen deze winter zijn Hurghada en Marsa Alam in Egypte die allebei tweemaal per week door Transavia worden aangevlogen. Touroperators op deze vluchten naar Egypte zijn Neckermann en Sunweb. De frequentie van de Transavia-vlucht naar het Canarische eiland Lanzarote wordt opgevoerd naar tweemaal per week.

Comments are closed.