Holland America Line biedt boordtegoed en vroegboekvoordelen

Tijdens de Oktober Cruisemaand biedt Holland America Line speciale acties die consumenten de mogelijkheid geven om een cruisevakantie te boeken met aantrekkelijke voordelen. Tijdens de Oktober Cruisemaand wordt elk jaar extra aandacht besteed aan cruisevakanties.

holland-america-line-new-amsterdam

Explore4 actie

De Explore4 actie loopt de hele maand oktober en biedt vier voordelen bij het boeken van speciaal geselecteerde cruises in 2015 en 2016. Gasten ontvangen een gratis upgrade, verlaagde tarieven voor de derde en vierde persoon die in dezelfde hut verblijven en flexibele boekingsvoorwaarden. Daar bovenop ontvangen gasten die een buitenhut of hogere categorie boeken een gratis diner in het specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill. Gasten die een suite boeken ontvangen daarnaast ook nog US$ 300 boordtegoed per stateroom (US$ 150 per persoon) en een gratis diner in Canaletto, het specialiteitenrestaurant voor een intiem Italiaans diner.

Wij vieren de Oktober Cruisemaand door speciale acties aan te bieden om reizigers te verleiden tot het boeken van hun droomvakantie.

Zegt Richard Meadows, Executive Vice President Marketing Sales & Sales bij Holland America Line. “Door het combineren van de Explore4 voordelen en een boordtegoed, kunnen gasten deze maand tegen zeer scherpe tarieven boeken, inclusief leuke extra´s, bij Holland America Line.”

 

ZIE OOK: Alles wat je moet weten als je voor het eerst gaat cruisen

 

Reizigers die willen profiteren van de Explore4 voordelen kunnen geselecteerde routes kiezen naar bijna alle bestemmingen van Holland America Line, waaronder Alaska, Azie, Australië/Nieuw Zeeland, Bermuda, Canada/New England, het Caribisch gebied, Europa. Mexico/Hawaii, het Panamakanaal en Zuid Amerika/Antarctica.

 

 

Extra boordtegoed

Gasten die tijdens de Oktober Cruisemaand een buitenhut of hogere categorie boeken op een van de speciaal geselecteerde cruises in 2015 of 2016, ontvangen bovenop alle andere voordelen nog een extra boordtegoed. Afhankelijk van de geboekte cruise en hut kan dit tegoed oplopen tot US$ 200 per persoon.

Comments are closed.