16 oktober, mis het niet, de opening van het kerstseizoen!

Wie deze winter er nog even tussenuit wil, bezoekt vanaf vandaag 16 oktober de website van Voyages sncf. De Europese treinspecialist opent morgen de kerstverkoop van treintickets naar Frankrijk en de rest van Europa en biedt vroegboekers scherpe tarieven op reizen met de TGV Brussel – Frankrijk, TGV Frankrijk en TGV Lyria (Frankrijk – Zwitserland).
voyages-aanbiedingen

Gewilde periode

Het winterseizoen is een gewilde boekingsperiode. De vele feestdagen in december waaronder kerst en oud & nieuw prikkelen vaak om met het gezin toch nog even een bezoekje te brengen aan Disneyland Parijs, het nieuwe jaar in te luiden in de stad van de liefde, te gaan genieten van de milde temperaturen in de Provence of de stad Lyon te bezoeken.
 
ZIE OOK: Met de Thalys naar de skipistes
 
De komende vier maanden zijn er op Voyages-sncf.com voldoende aantrekkelijke treintickets te vinden om naar Frankrijk of andere delen van Europa af te reizen. Of het nu gaat om een midweek in zonnig Nice, een wintersportvakantie in de Alpen of een lang weekend winkelen in Barcelona.

Online of via tablet of app, snel profiteren van de laagste prijzen!

Wees er op tijd bij en noteer 16 oktober in de agenda om verzekerd te zijn van de beste tarieven met de TGV Brussel – Frankrijk, TGV Frankrijk en TGV Lyria. Boeken via Voyages sncf is eenvoudig, comfortabel en voordelig.
 

 
Download de V.app op de smartphone of tablet. In 3 seconden is een account aangemaakt en zijn aantrekkelijke treinreizen en aanbiedingen niet meer te missen.

Comments are closed.