Unieke muzikale samenwerking Turkish Airlines en Universal Music Group

Ter ondersteuning van het Turkish Airlines “Widen Your World” motto, zorgt de nieuwe samenwerking van Turkish Airlines met het wereldbekende muziekbedrijf Universal Music Group ervoor dat passagiers aan boord toegang hebben tot een zeer grote muziekcollectie. Op maandelijkse basis wordt de content, bestaande uit de hits, albums, muziekvideo’s, live opnames en meer van de meest bekende artiesten ter wereld, geupdate.

Turkish Airlines

Muziekplatform

‘My Music Planet’, het muziekplatform gecreeërd door Turkish Airlines, geeft passagiers toegang tot een speciaal geselcteerde muziekcollectie, inclusief audio- en video afspeellijsten, teasers, concertvideo’s, muzieknieuws, korte video’s en ‘behind the scenes’ materiaal. Verder hebben muziekliefhebbers de mogelijkheid om de meest recente albums uit de bibliotheek van Universal Music Group te streamen.

 

ZIE OOK: Toeristische tips Turkije

 

Elke maand wordt een wereldberoemde artiest gekozen tot ‘Artist of the Month’. Deze artiest zal in een unieke video de vliegbestemming van die maand aankondigen. ‘My Music Planet’ biedt speciale afspeellijsten, exclusief samengesteld voor de betreffende bestemming, waarbij muziek en artiesten van over de hele wereld worden gedeeld met de gewaardeerde gasten van Turkish Airlines.
 

 

Kans op prijzen

Bovendien kunnen passagiers aan wedstrijden meedoen, waarmee zij VIP pakketten kunnen winnen, inclusief de meest exclusieve shows en muziekevenementen in Europa en rest van de wereld. De prijzen zijn inclusief retourvluchten, 4-sterren hotelaccommodatie en speciale VIP belevenissen en verrassingen.

De samenwerkingen, die we met de allergrootste merken ter wereld hebben opgebouwd, zijn zeer belangrijk voor ons om onze naamsbekendheid wereldwijd te vergroten. De samenwerking die wij met het toonaangevende muziekbedrijf Universal Music Group zijn gestart, zal een belangrijke invloed hebben op de tevredenheid van de passagiers. Ik wil mijn gewaarde collega’s en Universal Music Group bedanken. Ik hoop dat deze belangrijke samenwerking een geweldige ervaring voor beide partijen zal zijn.

Aldus Akif Konar, Chief Commercial Officer bij Turkish Airlines.

Olivier Robert-Murphy, Global Head of Brand Partnerships, Universal Music Group vult aan:

Het doet ons deugd dat wij een team kunnen vormen met Turkish Airlines in deze innovatieve samenwerking. Zij zijn een zeer vooruitstrevende organisatie, die voor een baanbrekende benadering van de passagierservaring kiest door muziek centraal te stellen in hun dienstverlening.

Comments are closed.