MSC Cruises lanceert nieuwe app vol cruisedromen

Bij MSC Cruises begint de cruisevakantie al op de mobiel. De mediterrane rederij lanceert een gloednieuwe app voor iOS en Android telefoons, zodat liefhebbers de cruisebeleving altijd op zak hebben.

De officiële MSC Cruises app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play en staat vol tips, informatie en aanbiedingen. Weten waar je favoriete schip is? Een digitaal kijkje nemen in de exclusieve Yacht Club? Of live beelden vanaf de brug bekijken? Het kan nu allemaal met één swipe, tab of klik. De perfecte cruisevakantie letterlijk binnen handbereik.

cruise-app-msc-scherm

App vol cruisedromen

MSC Cruises heeft nogal wat te bieden op vakantiegebied. Naar het Midden-Oosten, cruisen door Europa of toch liever exotisch genieten in het Caribisch gebied? De nieuwe app geeft een volledig en overzichtelijk beeld van alle MSC bestemmingen en de mogelijkheden aan boord.
 

ZIE OOK: Cruise tips van Contributor Mandy
 
Verder is het mogelijk de schepen real time te volgen op de oceaan, een virtuele tour te maken aan boord en live webcam feeds te bekijken. Een app vol cruisedromen om van te watertanden – en meteen te boeken.

 

 

cruise-app-msc

Details

De app is beschikbaar in Nederland, Italië, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Wat de nieuwe app te bieden heeft:

  • Routebeschrijvingen van honderden MSC Cruises en informatie over de droombestemmingen
  • Het laatste nieuws en de scherpste cruise-aanbiedingen, met push berichten voor speciale aanbiedingen
  • Virtuele tours, live webcam beelden (onder andere vanaf de brug) en foto’s
  • Geselecteerde cruises markeren als favorieten om later nog eens te bekijken
  • De mogelijkheid om elk MSC schip real time te volgen dankzij het GPS-systeem

Comments are closed.