Holland America Line biedt gratis vliegtickets naar het Verre Oosten

Holland America Line biedt gratis vliegtickets aan gasten die een bepaald segment van de 90-nachten ‘Passage naar het Verre Oosten’ boeken. De vluchten worden uitgevoerd met Emirates Air tussen Amsterdam en Singapore. Om in aanmerking te komen voor gratis tickets, dient de boeking vóór 15 oktober 2014 gemaakt te zijn.

ms Rotterdam bij Malta

ms Rotterdam bij Malta

Gratis vliegticket

Gasten die de 55- of 41-daagse reis, met als vertrekdatum 7 januari 2015 van Rotterdam naar Singapore boeken, krijgen voor de terugreis van Singapore naar Amsterdam een gratis vliegticket aangeboden met de vliegmaatschappij Emirates Air.
 

ZIE OOK: Natasja’s 1e ervaring met cruisen

 

Gasten die de 49-daagse reis met vertrekdatum 17 februari 2015 of de 35-daagse reis met vertrekdatum 3 maart 2015 van Singapore naar Rotterdam boeken, krijgen voor de heenreis naar Singapore een gratis vliegticket aangeboden van Amsterdam naar Singapore.

 

 

Tarieven

De cruisetarieven, inclusief de gratis vliegtickets zijn als volgt. Deze tarieven zijn per persoon in combinatie met tweepersoonshutten.

  • voor de 55-daagse cruise vanaf €4,799 euro
  • voor de 41-daagse cruise vanaf €3,699 euro
  • voor de 49-daagse cruise vanaf €4,299 euro
  • voor de 35-daagse cruise vanaf €3,199 euro

90-nachten ‘Passage naar het Verre Oosten’

Het ms Rotterdam start het nieuwe jaar met een 90-nachten ‘Passage naar Verre Oosten’, een rondreis vanuit Rotterdam die vertrekt op 7 januari 2015. Het schip vaart richting het oosten, met tussenstops in Portugal, Marokko, Spanje, Malta en Griekenland, voordat het schip de oversteek van het Suez kanaal maakt. Na een aantal ontspannende dagen, stopt het schip in Muscat (Oman), Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten voordat het India bereikt. Na een aantal tussenstops in India vervolgt het schip haar reis naar Thilawa (Rangoon, Myanmar) waar het een nacht in de haven blijft liggen.

Indonesië

Indonesië

Het Verre Oosten wordt uitvoerig verkend met tussenstops in Singapore, Jakarta (Indonesië) en Maleisië, voor het schip terugvaart naar Europa via Sri Lanka, India, Oman, Jordanië en Egypte. Tijdens de reis hebben gasten extra tijd aan land, met overnachtingen in Port Klang (Maleisië), Colombo (Sri Lanka), Mumbai (Bombay, India), Bali en Singapore. Nadat het Suez kanaal is overgestoken en Italië en Spanje verkend zijn, keert het schip terug naar Rotterdam. Voor de samengestelde segmenten van 35 tot 55 dagen tussen Rotterdam en Singapore zijn er gratis vliegtickets beschikbaar.

Comments are closed.