Strijp-S wandelingen voor groepen tijdens Dutch Design Week

VVV Eindhoven, onderdeel van citymarketingorganisatie Eindhoven365, organiseert dit jaar 1,5 uur durende groepsrondleidingen over Strijp-S tijdens de Dutch Design Week (18 t/m 26 oktober). De cultuur historische wandeling is voor deze gelegenheid speciaal aangepast.

Route

De rondleiding start met een algemene introductie over de Dutch Design Week en de invloed van design op de stad Eindhoven. De groep wandelt vervolgens via de Torenallee en de Apparatenfabriek langs het Klokgebouw, waar diverse DDW-activiteiten plaatsvinden, en terug. Tijdens de wandeling vertelt de VVV-gids over de geschiedenis van dit voormalige Philips terrein en haar bijzondere transformatie naar bruisend en cultureel hart van de stad. De VVV-gids besteedt extra aandacht aan de DDW-locaties.
 
ZIE OOK: Vier je vrijheid in Eindhoven
 
De kosten voor een wandeling met maximaal 20 personen bedragen € 115,-. Reserveren is mogelijk bij VVV Eindhoven via (040) 29 79 115.
 

 

Comments are closed.