Travel Counsellor’s Fred van Eijk opnieuw op pad voor LXRY TV

LXRY TV dat elke zondag op RTL 4 te zien is wordt wegens succes verlengd. Tien afleveringen lang neemt dit programma haar kijkers mee in de wereld van luxe. 19 oktober 2014 start het derde seizoen waarin -oprichter Travel Counsellors- Fred van Eijk de meest luxueuze bestemmingen en locaties toont.

Fred van Eijk op 1 van zijn reizen

Fred van Eijk op 1 van zijn reizen


Dit succesvolle concept biedt een uniek platform voor deelnemers. Van de tien afleveringen die dit seizoen bevat zijn er nog een aantal beschikbaar

Enthousiaste reacties!

Fred van Eijk, oprichter en General Manager van Travel Counsellors vertelt:

Na het succes van de afgelopen twee seizoenen LXRY TV heb ik er weer ontzettend veel zin in om voor een nieuw seizoen LXRY TV de meest bijzondere locaties, hotels en vervoersmogelijkheden te bespreken. De deelnemers van vorige seizoenen zijn enthousiast over de reacties op hun filmpje in LXRY TV. Deelname levert in veel gevallen concrete boekingen op!

 
ZIE OOK: Ontdek de reisblogs van Fred op verkeersbureaus.info
 
Elke aflevering trekt tussen de 100.000 en 130.000 kijkers. Naast de reguliere afleveringen is er elke maandag om 0.00 uur een herhaling te zien. De mogelijkheid om de aflevering terug te kijken via platforms als RTLXL en de Social Media aandacht die hierbij gepaard gaat bieden een unieke kans voor ondernemers in de reisbranche.
 

 

Comments are closed.