Libelle opent eerste pop-up winkel in Haarlem

Gisteren was de opening van het Libelle Beach Café in Haarlem. De eerste Libelle pop-up winkel ooit. Een ‘mini-warenhuis’ boordevol sfeer en inspiratie. De opening werd afgetrapt met een zonnig mini-concert van singer-songwriter Alain Clark. Daarna werden alle bezoekers getrakteerd op een gezellige beach brunch.
libelle-beachcafe-haarlem

De zomer kan niet lang genoeg kan duren

Libelle brengt met het Libelle Beach Café een maand lang de sfeer van het strand naar het hartje van Haarlem. Deze pop-up winkel is een ‘mini-warenhuis’ boordevol sfeer en inspiratie, waarvoor de Libelle-redacteuren de leukste spullen hebben uitgezocht.
 
ZIE OOK: Shoppen in Haarlem is een fest
 
Elke dag is een feestje dat ból staat van de leuke activiteiten. Zo zijn er uiteenlopende workshops; van chocolade proeven tot zelf sieraden creëren, van een persoonlijk stylingadvies tot een huidverzorgingsanalyse. Daarnaast worden er verrassende demonstraties, modeshows en lezingen gegeven. Elke week is er een bekende auteur aanwezig die geïnterviewd wordt of zal voorlezen en/of signeren. Elke zaterdag is er live muziek van onder andere de bekende zanggroep Frommermann.
 

 

Openingstijden

Libelle Beach Café is van 17 september tot en met 11 oktober 2014 op de volgende dagen en tijden geopend:
Dinsdag t/m zaterdag 12.00 – 19.00 uur
Zondag 13.00 – 17.00 uur

Comments are closed.