NS conducteur Muis duikt na 9 jaar weer op!

Dit had de directie van de Julianatoren niet meer verwacht. 9 Jaar geleden verdween de NS conducteur Muis op miraculeuze wijze van station Apeldoorn. Deze graag geziene muis door de reizigers van de NS werd ineens vermist in 2005. Na aangifte te hebben gedaan, leverden diverse zoekpogingen niks op.
conducteur-muis-julianatoren-apeldoorn

9 Jaar later

Nu, 9 jaar later, duikt de NS conducteur Muis ineens op Marktplaats op. Blij verrast was de directie van de Julianatoren. ‘Hoe de verkoper aan deze muis is gekomen is een lang verhaal, maar er wordt hem zeker niks verweten. De Muis wordt vanochtend nog opgehaald waarna hij weer helemaal in ere wordt hersteld. En of deze muis zijn oorspronkelijke plek op het Station van Apeldoorn weer terug krijgt of een mooie plek in het pretpark krijgt, moeten we nog even bekijken’, aldus een woordvoerder van de Julianatoren.

 
ZIE OOK: Tips voor een dagje Apeldoorn
 
 

 

Comments are closed.