Definitief gratis downloaden van kranten/tijdschriften bij Thalys

Thalys continueert e-Press&More, de gratis app voor het downloaden van kranten/tijdschriften. De app werd van december 2013 tot en met juni 2014 getest onder 15.000 frequente reizigers. De ervaringen zijn zeer positief. Het aanbod aan titels is gestegen tot 75, beschikbaar in vier verschillende talen. In de nabije toekomst komen hier nieuwe titels bij. Deze ontwikkeling in de dienstverlening van Thalys maakt het mogelijk om voorafgaand aan de reis een digitale krant, tijdschrift of strip te downloaden op een apparaat naar keuze. De app is gratis voor frequente reizigers.

zon-thalys

Tevreden reizigers

Uit de test is gebleken dat 80% van de reizigers tevreden zijn over de e-Press app, 88% van de reizigers vinden de app ook een innovatieve toevoeging aan de dienstverlening van Thalys. Ook blijkt uit de resultaten dat reizigers de app goed vinden passen bij het imago van Thalys (90%).
 
ZIE OOK: Met de Thalys naar Hip & Happening Parijs
 
Franck Gervais CEO Thalys International: “We werken voortdurend aan het verbeteren van de klantervaring, niet alleen het reizen in Thalys zelf, maar juist de hele reisbeleving is voor ons belangrijk. De e-Press app en de voorkeurskeuze van je maaltijd zijn hier voorbeelden van. Op deze manier streven we ernaar de Thalys-reiziger met steeds meer plezier en comfort naar onze bestemmingen te brengen.”
 

 

e-Press&More: kranten en tijdschriften

Reizigers in het bezit van Thalys TheCard Platinum, Platinum+ of Gold, die de gratis app e-Press&More downloaden, krijgen toegang tot een uitgebreide catalogus met kranten, tijdschriften en strips. Via een persoonlijke inlog kunnen reizigers voor vertrek, op de reisdag, vanaf middernacht (00.01 uur) een titel downloaden. De app is beschikbaar voor iPad-, Android- en Windows- en Mac-laptops- gebruikers. In totaal zijn er ruim 75 titels beschikbaar in vier talen. De app kan niet aan boord gedownload worden, maar de reiziger kan deze wel openen om de vooraf gedownloade publicaties te lezen. Op termijn zullen er meer Nederlandse titels worden toegevoegd in het aanbod. Zo zullen stripboeken worden toegevoegd en kunnen reizigers er toeristische informatie vinden over verschillende bestemmingen.

Pre-ordered maaltijden

Reizigers die in het bezit zijn van Thalys TheCard Platinium en Platinium+ kunnen vanaf nu ook hun maaltijd vooraf reserveren. Deze dienst is eveneens getest en wordt gecontinueerd. Reizigers kunnen met deze service het gewenste type menu selecteren door in te loggen op thalysthecard.com. Dit kan dit tot twee dagen voor vertrek. Zo kunnen reizigers ’s ochtends kiezen voor een zoet of hartig ontbijt of voor vlees/vis/vegetarisch ‘s middags en ‘s avonds.

Comments are closed.