Kom naar SnowWorld én ontdek avontuurlijk Lapland!

Ongerepte sneeuwvlaktes, een sprookjesachtig landschap, prachtig poollicht en de zekerheid van een authentiek dik pak sneeuw. Op slechts drie uur vliegen ligt Fins Lapland. De ideale bestemming voor een écht bijzondere wintervakantie.
Snowgames huskysafari

Maar Fins lapland is zeker geen alledaagse bestemming! Daarom organiseert Lapland specialist Voigt Travel op zondag 12 oktober a.s. een gezellige en informatieve Lapland dag in en rondom het toepasselijke SnowWorld in Zoetermeer. Voor iedereen die meer wil weten over deze unieke bestemming! De toegang is gratis, maar vooraf dienen bezoekers zich wel even in te schrijven

Winterkriebels? Maak een onvergetelijke reis naar het hoge Noorden

Het Lapland evenement is leuk voor jong én oud. Bij aankomst krijgt iedereen een glaasje warme bessensap. In het restaurant van SnowWorld, met uitzicht op de skipiste, kunnen bezoekers presentaties bijwonen over o.a. het noorderlicht en worden er verschillende films en foto’s vertoond. De medewerkers van Voigt Travel beantwoorden al uw vragen en ook veel Finse partners uit Ruka, Salla, Saariselkä en Kuusamo staan u graag te woord. Ervaar het allemaal zelf en maak bij SnowWorld kennis met het winterse Lapland en zijn vele mogelijkheden.
 
ZIE OOK: Witte winters in Lapland
 
Bezoekers zijn op zondag 12 oktober a.s. van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom bij SnowWorld in Zoetermeer waar het Lapland evenement plaatsvindt. Via de website kunnen bezoekers zich voor dit evenement inschrijven. De toegang is gratis!
 

 

Organisatie

Organisatie
De organisatie van de Lapland dag, geschikt voor de hele familie, ligt bij Voigt Travel, de specialist in bijzondere bestemmingen. Voigt Travel is een relatief kleine organisatie met zo’n 14 medewerkers. De kracht zit ‘m echter in de specialistische kennis en het jarenlange contact met toeleveranciers. Voigt Travel kent de bestemming als geen ander en voorziet de klant van een goed advies.

Comments are closed.