Unieke belevenis voor Icelandair Group passagiers

Icelandair Group passagiers Erla Vinsý en Odee waren twee van de gelukkige passagiers aan boord van een vlucht van Air Iceland, een zusterbedrijf van Icelandair, tijdens de ochtend van 3 September 2014.
icelandair-vulkaan

Vulkaanuitbarsting

Met een vluchtroute boven centraal IJsland bestond de kans om de vulkaanuitbarsting in het gebied van de Bárðarbunga te kunnen bewonderen. Door een heldere hemel bleek dit ook echt mogelijk te zijn, dus de Air Iceland piloot heeft niet lang geaarzeld. Hij besloot een korte omweg te maken en vloog een cirkelvormig traject rond het gebied van de uitbarsting, waardoor passagiers aan beide zijden van het vliegtuig getrakteerd werden op een uitzonderlijk zicht op de uitbarsting; een ervaring die ze niet snel zullen vergeten.
 
ZIE OOK:
 
Toeristen in IJsland boeken nu massaal sightseeing tours en chartervluchten richting het onbewoonde vulkanische gebied van IJsland, waar op dit moment veel activiteit plaatsvindt. Voor amateur- én professionele fotografen en filmmakers is dit de kans van hun leven.
 

 

Comments are closed.