Malta presenteert zich op de 50PlusBeurs

De Malta Tourism Authority staat dit jaar op de 50PlusBeurs in Utrecht. Van 16 t/m 20 september kunnen consumenten uitgebreide informatie vinden over Malta, Gozo en Comino in de stand van Mooi Malta: Hal 8, standnummer C063. De eilanden bieden voor ieder wat wils: van de prachtige architectuur in Valletta tot de ongerepte natuur op Gozo. Alle bezoekers van de stand ontvangen een kleine attentie uit Malta.

Azure Window op Gozo

Azure Window op Gozo

Malta is meer!

Steeds meer mensen ontdekken de Maltezer Archipel in de Middellandse Zee. Malta, Gozo en Comino staan synoniem voor groots genieten op 3 kleine eilanden: een intrigerende geschiedenis die meer dan 7000 jaar terug gaat; tel daarbij op een zonovergoten klimaat, de gastvrije bevolking en de Mediterrane gastronomie en het is duidelijk waarom Malta een geliefde bestemming is. Malta is niet alleen een fantastische zonbestemming van het vroege voorjaar tot ver in de herfst, het is ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger. Als je van wandelen en fietsen houdt, is Malta een bezoek meer dan waard.
 
ZIE OOK: Malta vol evenementen tijdens 2e helft van de zomer
 
Speciaal voor wandelliefhebbers zijn er verschillende wandelingen uitgezet op Malta. Per wandeling is er een kleine folder beschikbaar met een duidelijke routebeschrijving. De wandelingen variëren tussen de 4,5 en 15 km en brengen de wandelaar langs kleine dorpjes, oude wachttorens en verschillende van de 365 kerkjes op het eiland. In het zuidwesten van Malta is de natuur nog ongerept en kunnen wandelaars hun hart ophalen.
 

 

Speciale aanbieding van Air Malta

Tijdens de 50PlusBeurs ontvangen bezoekers een flyer met informatie over de winteractie van Air Malta. In de week van 22 t/m 28 september krijgt men 25% korting op vluchten van Air Malta. Dit speciale tarief is geldig voor de reisperiode van 1 november 2014 tot 30 juli 2015. De tarieven van Air Malta zijn inclusief 20 kg ruimbagage en 10 kg handbagage.

Comments are closed.