Air Transat introduceert de CinePlus app

Air Transat kondigt hierbij de lancering aan van de nieuwe CinePlus app voor tablets en smartphones (iOS en Android). Passagiers die met een Airbus A310 naar hun Canadese bestemming vliegen, hebben hiermee zelf direct toegang tot het entertainmentsysteem aan boord.
air-transat-2

Unieke vluchtervaring

“We streven ernaar om onze passagiers een unieke en vriendelijke vluchtervaring te doen beleven. Daarom zijn we trots om iedere passagier de mogelijkheid te bieden, om aan boord van de Airbus A310, gebruik te maken van het gratis inflight entertainmentprogramma door middel van hun eigen apparaten, ” aldus Marc Koenis, General Manager van Air Transat.
 
ZIE OOK: Ontdek de regio’s in Canada
 
Passagiers kunnen voor vertrek de gratis Air Transat CinePlus app downloaden in de App Store en de Google Play Store. Op deze manier is het voor alle passagiers mogelijk om met hun eigen smartphone of tablet via het WiFi netwerk* toegang te krijgen tot de diverse films, tv-series en muziekalbums in het inflight entertainmentprogramma. Passagiers die de app voor vertrek nog niet hebben gedownload of degenen die een laptop willen gebruiken, kunnen deze service – na het opstijgen – via hun internetbrowser gebruiken.
 

 

Individuele touch screens

Aan boord van de Airbus A330 toestellen is het inflight entertainmentsysteem voor alle passagiers beschikbaar via individuele touch screens. Passagiers die met Air Transat vliegen kunnen gedurende de vlucht gratis gebruik maken van het inflight entertainmentprogramma en genieten van films, tv programma’s en muziek.

Comments are closed.