Turks Verkeersbureau op de 50+ Beurs

Actieve vakantiegangers van 50 jaar en ouder kunnen zich van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 september laten inspireren voor reizen naar Turkije. Op de 22e editie van de 50+ Beurs in Utrecht, verstrekt het Turks Verkeersbureau bij de stand (hal 8, C057) informatie over onder meer de culturele highlights van Turkije, de city trip bestemming Istanbul en de vele winterzon mogelijkheden.
turkije-haven-jitske

1 Miljoen Nederlanders naar Turkije

Jaarlijks kiezen meer dan een miljoen Nederlanders voor een vliegvakantie naar Turkije. Dankzij het aangename klimaat, is het land ook zeer populair onder 50-plussers die niet aan schoolvakanties zijn gebonden. Op de 50+ Beurs informeert het team van het Turks Verkeersbureau de bezoekers over de veelzijdigheid van Turkije als vakantieland. Naast de meest populaire en opkomende (winter)zonbestemmingen, worden ook alle vragen rondom de city trip bestemming Istanbul beantwoord.
 
ZIE OOK: Wel of geen visum nodig voor Turkije?
 
Mede dankzij de recente toevoeging van twee Turkse sites aan de UNESCO Werelderfgoedlijst, is er speciale aandacht voor de culturele schatten van Turkije. Ook voor informatie over de nieuwe Werelderfgoed sites Bursa-Cumalikizik en Izmir-Pergamon en andere UNESCO sites, kunnen bezoekers terecht bij de Turkije stand (C057) in hal 8.
 

 

Comments are closed.