Landal Ski Life: hartverwarmende winterpret

Winterpret in een hartverwarmend verblijf, zo laten de twaalf parken van Landal Ski Life in Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Duitsland zich het best omschrijven. Landal’s wintervakantie-aanbod in deze twaalf skiregio’s biedt naast de traditionele wintersportmogelijkheden ook een groot aantal andere winterse activiteiten. Alle mogelijkheden zijn opgenomen in de 2014-2015 brochure van Landal Ski Life

Voor elke wintersporter

Landal Ski Life richt zich op elk type wintersporter; van beginners tot ervaren wintersportfanaten.Vrijwel alle parken liggen direct aan de piste, maar gasten van Landal geven aan méér te willen dan alleen skiën. Een ruime en comfortabele accommodatie als uitvalsbasis. Ook wandelen, zwemmen, hondensleetochten, Kidsclubs en Spa & Wellness-activiteiten maken deel uit van een geslaagde wintervakantie. In de nieuwe brochure wordt veel aandacht gegeven aan beleving.
 
ZIE OOK: Ontdek waarom Landal favoriet is bij Zoover
 

Wintersport 2014/2015

De 76-pagina’s tellende wintersportbrochure van Landal Ski Life heeft een overzichtelijke indeling met per park twee pagina’s reis- en gebiedsinformatie en twee pagina’s parkinformatie, met heldere tabellen voor de verschillende accommodatietypen. De brochure bevat geen prijstabellen; de meest actuele prijzen, inclusief aanbiedingen, zijn te vinden op de website. Door met een smartphone of tablet de op de pagina vermelde QR-code te scannen, komt men direct op de overeenkomstige online-pagina’s terecht.
 

 
Op www.landalskilife.nl vindt men alle informatie over de parken, de appartementen en chalets en de omgeving van de parken. Van elk park is ook een video-impressie in de sneeuw te bekijken. Er zijn drie nieuwe filmpjes die precies aangeven waar het om draait bij een sneeuwvakantie met de familie of vriendengroep èn voor liefhebbers van luxe & wellness in de sneeuw.
oostenrijk-landal-park-brandnertal

Comments are closed.