Landal publieksfavoriet met drie Zoover Awards

Landal GreenParks is door reisbeoordelingssite Zoover.nl voor de vierde achtereenvolgende keer onderscheiden met Zoover Awards, namelijk als ‘Populairste Aanbieder’ in de categorie Vakantie- & Bungalowparken, als ‘Beste Vakantiesite’ èn als ‘Populairste Vakantiesite’.

Bas Hoogland (Landal) neemt de Zoover Award in ontvangst van Stephan Bosman (Zoover)

Bas Hoogland, Commercieel Directeur Landal, (rechts) neemt de Zoover Award in ontvangst van Stephan Bosman, Zoover (links)

Zoover Awards

Zoover Awards zijn dé publieksprijzen voor reizend Nederland en zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan de best gewaardeerde accommodaties in Europa en populaire bestemmingen wereldwijd. De onderscheidingen werden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt in 27 categorieën. In elke categorie kunnen twee Awards worden gewonnen. Het bedrijf met de beste score (rapportcijfer) in de betreffende categorie krijgt de titel ‘Beste Aanbieder’, die met de meeste stemmen mag zich ‘Populairste Aanbieder’ noemen.

Gastenwaardering, dat is waar het bij Landal om draait. En daarom zijn we ook zo blij met deze awards. Dit is een waardering en erkenning voor àl onze medewerkers die iedere dag weer hun uiterste best doen om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Daar hebben we plezier in en daar zijn we dan ook zeer trots op.

Aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Volgende week maakt Zoover bekend wie de beste vakantieparken in Nederland zijn. In 2013 stonden er zes parken van Landal GreenParks in de top 25, aangevoerd door de Landal strandhuisjes in Julianadorp die met een eerste plaats de hoogste notering binnen wist te slepen.

 

 

Top 5

Ook in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië vielen zes parken van Landal in de Zooverprijzen. Landal GreenParks behoort ook al vier jaar tot de top 5 bij de verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland.

Comments are closed.