MSC Cruises introduceert Train & Cruise

MSC Cruises maakt het haar gasten graag zo gemakkelijk mogelijk. Aan boord, waar in de watten gelegd worden de regel is, maar ook onderweg naar het schip. Daarom start de rederij een samenwerking met NS International. Van mei tot en met augustus 2015 vertrekt de MSC Splendida vanuit Hamburg voor een serie prachtige cruises naar Engeland, Schotland, de Noordkaap en IJsland.
gehele-jaar-cruises-in-de-cariben-msc-cruises

MSC Cruises biedt als eerste cruisemaatschappij speciale pakketten aan, waarin de treinreis is inbegrepen. Zo reis je zorgeloos met NS International vanaf Amsterdam, Amersfoort of Deventer naar Hamburg, waar het luxe cruiseschip al in de haven klaarligt. Dat is Train & Cruise, een reiscombinatie die de cruisevakantie nog fijner maakt.

Comfortabel treinen, prachtig cruisen

Van het Duitse Hamburg naar sfeervol Schotland, Ierland en Engeland of toch liever de route naar de adembenemende Noorse fjorden en de Noordkaap? De MSC Splendida heeft heel wat moois op het programma voor komend jaar en ook het schip zelf is een bezoek meer dan waard. Dit elegante exemplaar uit de Fantasia-klasse biedt luxe en comfort tot op het hoogste niveau. Zo beschikt het over de vijfsterren Yacht Club, een exclusieve zone met alleen suites en een butler die dag en nacht klaar staat om gasten op hun wenken te bedienen. Voor wie dat zelf mee wil maken is het van mei tot en met augustus nog gemakkelijker om aan boord te komen. Kwestie van een Train & Cruise pakket kopen en comfortabel treinen met NS International combineren met prachtig cruisen met MSC Cruises.
 
ZIE OOK: Waarom cruisen voor iedereen een aanrader is
 
Erik Schuffel, Managing Director van MSC Cruises, is enthousiast over de samenwerking met NS International: “De trein en het schip zijn twee reisproducten die op elkaar aansluiten, elkaar zelfs versterken. We zijn blij dat we onze klanten dit mooie aanbod kunnen bieden en hun reis zo nog een stukje comfortabeler en zorgelozer kunnen maken. Daarbij sluit deze uitbreiding van ons aanbod goed aan bij onze doelstelling om nog actiever te worden op touroperatinggebied. We willen passagiers graag compleet verzorgde reizen aanbieden, van de voordeur zo op vakantie! MSC Cruises is de eerste cruisemaatschappij die reizen met de trein en het cruiseschip in één pakket combineert en daar zijn we best een beetje trots op. Vanaf Amsterdam Centraal ben je in iets meer dan vijf uur in Hamburg, heerlijk toch?”
 

 

NS International

Ook Annemarie Ariesen, Manager Business to Business NS International, deelt de blijdschap over de samenwerking tussen NS International en MSC Cruises:

Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking die supersnel tot stand is gekomen.

MSC klanten kunnen vanaf elk station in Nederland naar Hamburg reizen in eerste of tweede klasse en komen mooi op tijd aan om in te schepen’ aldus Annemarie Aries, Manager Business to Business NS International.

Comments are closed.