Icelandair introduceert nieuwe in-flight safety video

Vorige maand hebben de passagiers van Icelandair de nieuwe in-flight safety video, waarin de IJslandse natuur centraal staat, voor het eerst kunnen zien aan boord. De film is volledig geïnspireerd door het thuisland van Icelandair: IJsland.
Geniet van films tijdens je vlucht met Icelandair

Icelandair.. de IJsland-ervaring begint aan boord !

De luchtvaartmaatschappij is innovatief en heeft gekozen voor een heel andere manier om de veiligheidsmaatregelen te communiceren, door een creatieve en verfrissende video te lanceren.
 
ZIE OOK: IJsland zoals je het nog niet kent
 
De film is geproduceerd door Íslenska Ad Agency en laat alle veiligheidsinstructies voorbijkomen, uitgebeeld door een passagier in de prachtige IJslandse landschappen.
 

 

Vulkanen

Een paar belangrijke attracties van het eiland worden getoond, zoals Jökulsárlón, Þórsmörk Nationaal Park en Eyjafjöll, dichtbij de welbekende vulkaan Eyjafjallajökull; de ideale manier om kennis te maken met het land en haar adembenemende landschappen óf er juist afscheid van te nemen op de terugreis. De luchtvaartmaatschappij benadrukt op deze manier dat zij veel waarde hecht aan veiligheid en tegelijkertijd hun passagiers rustig aan hun vliegreis willen laten beginnen.

Comments are closed.