Brasserie Flo Antwerp in Hilton Antwerp Old Town

Met de nieuwe naam onderstreept Hilton Antwerp Old Town haar ligging in het hart van het historisch centrum van Antwerpen. De nummer 1 verblijfsbestemming in het centrum versterkt haar positie door een aantal vernieuwingen die zowel toeristen als zakelijke reizigers en meeting bezoekers zullen aanspreken.
restaurant-flo-antwerpen

Achter de markante ‘Grand Bazar’ façade van het hotel aan de Groenplaats hebben lobby en restaurant een metamorfose ondergaan en opende Brasserie Flo Antwerp haar deuren. “Een gastronomische haven aan het mooiste en bekendste plein van Antwerpen, waar we met traditionele brasseriegerechten in een eigentijdse omgeving een moderne twist geven aan de couleur locale”, aldus General Manager Serge De Wandelaer van Hilton Antwerp Old Town.

Brasserie Flo Antwerp

Deze eerste locatie van de vermaarde Brasserie Flo in België is met zijn Frans-Belgische keuken een authentieke culinaire aanwinst voor de stad Antwerpen. De goed gevulde seafood bar trekt direct bij binnenkomst de aandacht. Op de kaart prijken verder gerechten met louter verse ingrediënten. Traditionele brasseriefavorieten krijgen hier een subtiele lokale eigenheid, die voor een verrassende gastronomische ervaring zorgen. Verschillende gerechten worden ter plekke bereid, wat bijdraagt aan de culinaire beleving.
 
ZIE OOK: Antwerpen modestad
 
De nieuwe Brasserie Flo Bar in Hilton Antwerp Old Town heeft zicht op het plein en is de ideale plek om zakelijk of privé af te spreken, met de charmante Groenplaats als fraaie entourage. Ook de onlangs vernieuwde lobby is getransformeerd in een eigentijdse ontmoetingsplek voor een zakelijk gesprek, of om ontspannen te loungen na een drukke dag in het levendige Antwerpen. Met de iconische, zuilenvrije, Bell Epoque Ballroom, de grootste hotelbalzaal in België, en 13 kleinere meeting- en break-out rooms is Hilton Antwerp Old Town zeker de gedroomde eventlocatie voor velerlei toepassingen en incentive bijeenkomsten. Meeting en banqueting faciliteiten krijgen dit najaar nieuwe, up to date voorzieningen.
 

 

Aantrekkelijke uitvalsbasis

De recente toevoeging Old Town aan de naam Hilton Antwerp is een eerbetoon aan de omgeving en markeert de unieke ligging in het hart van het historisch centrum, aan de voet van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, waar de rijke geschiedenis van de stad tot leven komt. Hilton Antwerp Old Town is een goed bereikbare uitvalsbasis voor een (shopping)trip naar het voor Nederlanders zo nabije en populaire Antwerpen. Alles wat de stad aantrekkelijk maakt is in de directe omgeving van de Groenplaats te vinden: de pittoreske straatjes met café’s en terrassen, winkeltjes met antiek en curiosa en de beroemde winkelstraten met de bekende modemerken en designerboetieks. Voor de zakelijke markt verschaft Hilton Antwerp Old Town alle voorwaarden voor een geslaagde bijeenkomst of incentive activiteit in een attractieve historische setting, met state of the art voorzieningen.
brasserie-flo-antwerpen

Familiekamers en –Suites

Antwerpen is een stad om op vele manieren te beleven, voor alle generaties. Speciaal voor gezinnen creëerde Hilton Antwerp Old Town tien Familiekamers en negen Familiesuites. De grote, comfortabele, Familiekamers met extra voorzieningen zijn geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen; de Familie Suites, eveneens voor twee volwassenen en twee kinderen, beschikken over een aparte woonkamer en hebben toegang tot de Executive Lounge met dakterras.

Comments are closed.