Tips voor goedkoop lang parkeren tijdens jouw vliegvakantie vanaf Nederland of België

Goedkoop lang parkeren tijdens jouw vliegvakantie vanaf Nederland of België. Je kunt vanuit Nederland vliegen vanaf Schiphol en vliegveld Eindhoven naar bestemmingen over de hele wereld. Tevens is vliegen vanaf Brussel een goed alternatief. In onderstaand artikel geven wij je tips hoe u eenvoudig geld kunt besparen op het parkeren tijdens jouw vliegvakantie vanuit Nederland of België.

Smart Parking op Schiphol

Smart Parking op Schiphol

Vliegen vanaf Schiphol

Schiphol is de grootste luchthavens van Nederland en biedt bestemmingen aan over de hele wereld. Schiphol biedt zelf parkeerruimte aan op- en rondom het vliegveld. Parkeren op de parkeerterreinen P1 en P2 (loopafstand) is echter een dure aangelegenheid.

Schiphol biedt ook goedkopere parkeerruimte aan op P3 oftewel Schiphol Smart Parking. Je dient hier van te voren een parkeerplek te reserveren. Je bespaart hiermee enorm op jouw parkeerkosten, parkeren op Schiphol Smart Parking kan al vanaf € 49,50 voor 8 dagen. Het parkeerterrein van Schiphol Smart Parking is gevestigd op 5 minuten afstand van Schiphol. Je wordt met een gratis pendeldienst naar de terminal gebracht en weer opgehaald als je bent aangekomen op Schiphol.

 

ZIE OOK: Toeristische tips voor Amsterdam

 

Daarnaast zijn er nog vele alternatieve parkeeraanbieders gevestigd rondom Schiphol. Hier kun je ook voordelig parkeren tijdens je vakantie vanaf Schiphol Airport.

Vliegen vanaf Eindhoven

Eindhoven Airport is de 2e luchthaven van Nederland en sterk gegroeid de afgelopen jaren. Je kunt goedkoop vliegen vanaf Eindhoven Airport door de vele budget vliegmaatschappijen die er vliegen. Tevens hoeft parkeren niet duur te zijn vanaf Eindhoven Airport. Op de luchthaven zelf zijn de parkeertarieven aanzienlijk hoog. Er zijn echter concurrerende parkeeraanbieders gevestigd rondom de luchthaven. Op de website Parkeren Eindhoven Airport worden alle betrouwbare parkeeraanbieders rondom Eindhoven Airport op een rijtje gezet. Je kunt de verschillende parkeeraanbieders vergelijken op prijs, afstand tot de luchthaven en op waardering van klanten. Heb je een parkeeraanbieder gevonden, dan kun je direct online een parkeerplek reserveren zodat je zeker bent van een parkeerplek.

Schiphol Smart Parking

Schiphol Smart Parking

Vliegen vanaf Brussel

Woon je in het zuiden van Nederland of in België? Dan is luchthaven Zaventem (Brussel) wellicht een goed alternatief. Luchthaven Zaventem is de grootste luchthaven van België en biedt ruim 200 bestemmingen aan wereldwijd. Parkeren bij deze luchthaven hoeft net zoals op Schiphol en op Eindhoven niet duur te zijn. Er zijn vele parkeermogelijkheden op- en rondom de luchthaven waar je jouw auto veilig en betrouwbaar kunt parkeren. Parking Zaventem geeft inzicht in alle parkeermogelijkheden rondom de luchthaven Zaventem. Je kunt meestal online een parkeerplek reserveren, wat ook aan te raden is om zeker te zijn van een parkeerplek. Voordeel hiervan is dat je zorgeloos aan jouw vakantie kunt beginnen zonder stress te hebben van het zoeken naar een parkeerplek.

Comments are closed.