Koninklijke Onderscheiding Ad Rutten

Op dinsdag 26 augustus heeft Ad Rutten, tijdens zijn afscheid als Executive Vice President & COO van Schiphol Group, een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van Wilma Mansveld, staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu. Zij reikte hem de onderscheiding van Ridder in de Orde van Oranje Nassau uit.
ad-rutten-schiphol

Ad Rutten ontving deze Koninklijke onderscheiding vanwege zijn maatschappelijke en sociale betrokkenheid bij verschillende organisaties zoals Hospice Bardo, DDA Classic Airlines, Holland Aviation House, Leger des Heils en Airport Council International (ACI).

Verbindende vermogen

De Staatssecretaris roemde tevens zijn verbindende vermogen, waardoor gedurende de negen jaar dat hij lid van de directie van Schiphol Group was, de mainport Schiphol een enorme kwaliteitsimpuls heeft gekregen. Tegelijkertijd zijn door hem grote stappen gezet om te komen tot een meer duurzame, transparante relatie met de omgeving.

 

ZIE OOK: Waarom Schiphol een top luchthaven is

 

 

Comments are closed.