Bezoek je favoriete Oranje-international in het buitenland

Nadat spelers en trainers zich internationaal in de kijker hebben gespeeld tijdens het WK in Brazilië, is de transfermolen op volle toeren gaan draaien. Het succesvolle optreden van Oranje heeft er voor gezorgd dat ook Nederlandse internationals worden beloond met een transfer. Boekingswebsite Hotels.com biedt hoteltips aan de fans die hun idolen in het buitenland aan het werk willen zien.

Stadio Olympico in Rome

Stadio Olympico in Rome

Louis van Gaal, Manchester (Manchester United)

Bondscoach Louis van Gaal heeft deze zomer indruk gemaakt met Oranje. Zijn indrukwekkende palmares heeft hem een transfer opgeleverd naar Manchester United, waar Van Gaal is herenigd met zijn aanvoerder Robin van Persie. Wie Manchester zegt, zegt voetbal. Bij een verblijf in de vierde stad van Engeland is een bezoek aan Old Trafford, de thuisbasis van Manchester United, een absolute must.

 

ZIE OOK: 10 tips voor je bezoek aan Rome

 

Op loopafstand van de voetbaltempel ligt Hotel Ramada Manchester Salford Quays: een perfecte uitvalsbasis voor wie Van Gaal en Van Persie aan het werk wil zien op Old Trafford.

 

 

Stefan de Vrij, Rome (Lazio Roma)

Oud Feyenoord-speler Stefan de Vrij stond zijn mannetje in de Nederlandse defensie tijdens het WK. Dit leverde hem een contract op bij de Italiaanse club Lazio Roma. De Vrij gaat zijn thuiswedstrijden spelen in het legendarische Stadio Olimpico. In het bruisende Rome hoeft hij zich geen moment te vervelen. Voor voetballiefhebbers die De Vrij willen zien spelen bij Lazio, en tegelijkertijd in Rome willen genieten van La Dolce Vita, raadt Hotels.com het River Château Hotel aan, op loopafstand van Stadio Olimpico.

Bruno Martins Indi, Porto (FC Porto)

Net als Stefan de Vrij liet ook Bruno Martins Indi een positieve indruk achter in de Oranje-defensie tijdens het WK. De voormalige Feyenoord-verdediger maakte deze zomer de overstap naar FC Porto. Martins Indi keert terug naar zijn geboorteland Portugal. Hij spreekt de taal en zal zich snel thuis voelen in de levendige havenstad aan de monding van rivier de Douro. Porto herbergt een schat aan cultureel erfgoed, winkeltjes, restaurantjes en barretjes. Voor voetbalfans die Bruno Martins Indi aan het werk willen zien in zijn geboorteland is Casa do Conto een karakteristieke uitvalsbasis.

Daryl Janmaat, Newcastle (Newcastle United)

Ook de derde getransfereerde international is een verdediger, hoewel aanvallend ingesteld. Rechtsback Daryl Janmaat vervolgt zijn carrière bij Newcastle United. Hier krijgt hij gezelschap van voormalig Ajax-speler Siem de Jong, die ook de oversteek naar Newcastle maakt. Nederlandse fans die hun idolen willen zien spelen in Engeland kunnen per boot naar Newcastle reizen. De stad is uitgegroeid tot een van de grootste winkelsteden van Groot-Brittannië, op de oevers van de rivier de Tyne zijn bovendien veel bars, eettentjes en nachtclubs te vinden. Wie een overnachting boekt in het Royal Station Hotel is verzekerd van een centraal gelegen logeeradres.

Ronald Koeman, Southampton (Southampton FC)

In tegenstelling tot veel van zijn spelers was voormalig Feyenoord-trainer Ronald Koeman niet actief op het WK in Brazilië. Dit neemt niet weg dat de veelvoudig international een uithangbord is voor het Nederlandse voetbal. Hij vertrok deze zomer naar Engeland, waar hij samen met zijn broer Erwin gaat werken bij Southampton FC. In hun kielzog maakten ook eredivisiespelers Graziano Pelle en Dusan Tadic de overstap naar het zuiden van Engeland. Southampton, de grootste havenstad van het land, heeft een historisch centrum. Hotels.com heeft het Grand Harbour Hotel in gedachten voor wie de smaakmakers uit de eredivisie van vorig jaar aan het werk wil zien in Southampton.

Voetbalfans en andere reizigers verzamelen bij Hotels.com gratis* hotelovernachtingen met het loyaliteitsprogramma Welcome Rewards. Voor elke tien nachten die je boekt en verblijft bij een hotel geboekt bij Hotels.com krijg je een elfde nacht gratis*, ook wanneer je boekt voor anderen. Dus ga je op pad met je complete elftal en slaap je in een hotel geboekt bij Hotels.com, dan zijn de tien nachten snel verzameld! Download de gratis app van Hotels.com en boek je favoriete hotels, altijd en overal.
*Algemene voorwaarden van toepassing: http://nl.hotels.com/customer_care/pillar/welcomerewards.html

Comments are closed.