’s Zomers vakantievieren in eigen land?

De zomerse temperaturen nodigen uit om deze zomervakantie door te brengen in eigen land. Waterrijk Nederland heeft veel te bieden: van strand en zilte zeelucht tot de dynamiek op en rond het water van een wereldhavenstad. Weekendjeweg.nl maakt een selectie voor wie tot rust wil komen aan het water en tegelijkertijd gepamperd wil worden in een wellnesshemel. Van een hotel pal achter de duinen in Zeeland tot comfortabel overnachten in een designhotel aan de Rotterdamse Maas.

Zonsondergang aan de Zeeuwse kust


Je hoeft niet af te reizen naar het buitenland voor een vakantieherinnering aan de zonsondergang op het strand. Op 300 meter afstand van het Noordzeestrand in Zeeland ligt Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen. Het hotel beschikt niet alleen over ruime kamers, gratis WiFi, een fitnessruimte en een restaurant, ook wellnessliefhebbers halen hun hart op in de sauna’s, sunshower, dompelbaden, whirlpool en het solarium. Shoppen en cultuur snuiven doe je in het nabijgelegen Middelburg, Domburg of Goes. Ontspannen in De Kamperduinen is betaalbaar: geniet van wellness en een luxe overnachting vanaf €137,- voor twee personen per nacht.

Hemelse ontspanning aan de oevers van de Maas


Rotterdam met z’n skyline heet ook wel Manhattan aan de Maas en staat niet voor niets in in de top 10 van wereldsteden volgens reisgids Rough Guide. De toonaangevende musea, het moderne centrum, de culturele activiteiten en de talloze hippe shops en restaurants maken het tot een verrassende stedentrip in eigen land.

 

ZIE OOK: Toeristische tips voor Rotterdam

 

Weekendjeweg.nl selecteert het vijfsterren Mainport Design Hotel dat op een unieke locatie aan de oevers van de Maas in Rotterdam ligt met uitzicht op het water. Laad weer op in dit 215 kamers tellende hotel met luxe wellnessfaciliteiten. 

 

Luxe wellnessfaciliteiten

De kamers zijn voorzien van een whirlpool, privésauna of jacuzzi, walk-in shower, spiegel TV en gratis WiFi. Op de 8e etage bevindt zich Spa heaven dat totale ontspanning biedt in het midden van de stad met een Finse Panorama sauna, een Turks stoombad, een hamam, twee behandelkamers en een relaxruimte. Wie ’s avonds een frisse neus wil halen maakt een wandeling langs de Maas of drinkt een cocktail in hotelbar ‘On the Rocks’ met terras aan het water. Een verblijf in het Mainport Design hotel boek je vanaf €106,29 voor twee personen per nacht.

Comments are closed.