The Happiness Project ontvangt 150.000e bezoeker

Vanmiddag arriveerde de 150.000e bezoeker bij anatomietentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project. Een zeer verraste Geralda Bakhuizen uit Harderwijk was de gelukkige. Samen met haar man Willem, zoon Willem (bijna 14) en dochter Lola (8) werd zij feestelijk onthaald en in het zonnetje gezet door de medewerkers van het anatomiemuseum op het Amsterdamse Damrak.
body-worlds

Fascinerende expositie

‘We zijn lekker vakantie aan het vieren in Nederland en een bezoekje aan deze fascinerende én leerzame expositie in Amsterdam hoort daar natuurlijk bij. Het menselijk lichaam is een kunstwerk op zich en hier kun je ook eens een kijkje onder de huid nemen. De kids waren ook erg nieuwsgierig naar BODY WORLDS, vooral Willem. Na afloop gaan we lekker nog even shoppen en een terrasje pakken in de stad, we maken er een mooie dag van!’ aldus Geralda Bakhuizen.

 
ZIE OOK: meer Kunst & cultuur tips voor dagje Amsterdam
 
Het verraste gezin ontving een cheque voor een Total Body Scan ter waarde van €965. Met deze door Prescan aangeboden Body Scan kan Geralda, geheel in lijn met de uitgangspunten van de expositie, een kijkje in haar eigen lichaam nemen. Ook ontving de familie een jaarabonnement met onbeperkte toegang voor het hele gezin voor The Happiness Project.
 

 

BODY WORLDS: The Happiness Project

De permanente anatomietentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van échte menselijke lichamen tonen de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. De getoonde lichamen in BODY WORLDS zijn afkomstig uit een donorprogramma. Wereldwijd bezochten al bijna 40 miljoen mensen de exposities.

De 150.000e bezoekers van Body Worlds

De 150.000e bezoekers


BODY WORLDS: The Happiness Project is gevestigd in hartje Amsterdam, aan het Damrak 66. Een bezoek is uitstekend te combineren met andere bezienswaardigheden in de hoofdstad. In het zomerseizoen zijn bezoekers iedere dag welkom van 9:00 tot 21:00 uur.

Comments are closed.