MSC Cruises introduceert wijncruises

MSC Cruises biedt haar gasten vanaf nu de unieke mogelijkheid om kennis te maken met de wondere wereld van wijn tijdens een reeks thema cruises op de Middellandse Zee. Proef bijzondere wijnen tijdens deze zonnige ‘On the Wine Routes’ en neem een kijkje op één van de Mediterrane wijngaarden. Kortom: laat je smaakpapillen verleiden en stap aan boord!

wijn-msc-cruise

Mediterrane wijn

Of het nu in het levendige Barcelona, de romantische Provence of in de historische Romeinse haven van Civitavecchia is, wijnliefhebbers halen tijdens de ‘On the Wine Routes’ te allen tijde hun hart op aan goede wijnen met een Mediterrane ziel. Nieuwsgierig naar de achtergrond van de wijn? De thema cruise biedt verschillende wijnexcursies om de fascinerende en oude wereld van de mediterrane wijn productie, handel en tradities te ontdekken. Zogenaamde Masters of Wine brengen de cruisereizigers van MSC Cruises op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van wijn.
 
ZIE OOK: De culinaire cruise van Contributor Justine
 
Op 2 en 9 november en 14 december vertrekt de MSC Splendida vanuit het Italiaanse Genua voor de ‘On the Wine Routes’ cruises. Tijdens de acht dagen / zeven nachten cruise kunnen gasten zowel toosten in Italië, Tunesië, Spanje en Frankrijk. Bezoek tijdens de cruises in november Napels en Messina (Italië), Tunis (Tunesië), Barcelona (Spanje) en Marseille (Frankrijk). Of kies in december voor de Italiaanse stops Civitavecchia bij Rome, en Palermo, op Sicilië.
 

 

Comments are closed.