airberlin biedt Business Class-upgrades veiling

airberlin is de eerste Duitse luchtvaartmaatschappij die een veiling voor Business Class-upgrades op langeafstandsvluchten aanbiedt. Met ‘airberlin exquisite’ hebben passagiers de mogelijkheid om tot 72 uur voor vertrek te bieden op een upgrade naar de Business Class.
Air Berlin Tablet -Fotos in München. Foto:Daniel Biskup

Op airberlin.com/upgrade kan elke passagier nagaan of er een veiling voor de desbetreffende vlucht wordt gehouden en een bod uitbrengen. 
De passagier verneemt uiterlijk 12 uur voor vertrek of zijn of haar bod succesvol was.

Exclusieve vliegervaring

„Met de nieuwe service bieden wij passagiers de mogelijkheid om zichzelf ook spontaan de exclusieve vliegervaring in de Business Class te gunnen. De passagier kan daarbij zelf bepalen hoeveel hij of zij wil uitgeven. Aan de hand van de uitgebrachte biedingen wordt bepaald wie er in de Business Class mag plaatsnemen“, aldus Jacob Fischer, Vice President Distribution bij airberlin.
 
ZIE OOK: je boardingpass op je smartwatch
 
Met de upgrade genieten passagiers van het comfort van de nieuwe airberlin 
Business Class en profiteren ze van de voordelen priority check-in, fast lane boarding en lounge-toegang. airberlin heeft de inrichting van haar Business Class met de nieuwe FullFlat-stoelen in het voorjaar van 2014 voltooid en biedt haar passagiers daarmee volledig horizontale bedden. De indeling met dertien enkele en zes dubbele stoelen zorgt voor meer privacy en maakt de toegang tot het gangpad vanaf elke plaats mogelijk. Een fantastisch entertainmentsysteem en de gourmetgerechten van Sansibar maken de exclusieve vliegervaring compleet.
 

 

Comments are closed.