airberlin iPhone-app: Wereldwijd de eerste instapkaart op smartwatch

Per direct kunnen gebruikers van de airberlin iPhone-app de digitale instapkaart naar hun smartwatch sturen als ze een Pebble of Pebble Steel Smartwatch hebben. Daarna synchroniseren de smartphone en het horloge en kan direct met de smartwatch worden ingestapt. De smartwatch is in 2012 voor de eerste keer op de Crowdfundingsite Kickstarter geïntroduceerd en is een van de meest succesvolle Kickstarter-projecten. Op dit moment heeft Pebble wereldwijd al meer dan 400.000 smartwatches verkocht.

airberlin-smartwatch

André Rahn, Senior Vice President Marketing van airberlin vertelt over de samenwerking:

airberlin in Duitsland is wereldwijd de eerste luchtvaartmaatschappij waarbij gebruikers van een iPhone hun smartwatch kunnen gebruiken om via een barcode in te stappen. Daarnaast geeft het horloge een snel overzicht over de vertrektijd, gate en stoel. Dus nooit meer zoeken naar de instapkaart op de iPhone of zelfs uw handtas. Hier zet airberlin weer een stap in het eenvoudiger maken van het instapproces met behulp van technische innovaties.

Door even met uw pols te schudden, verschijnt de barcode op het scherm van uw horloge. De code op het scherm van uw display houdt u voor de scanner bij de gate, net als bij een smartphone. Zo heeft airberlin haar portfolio voor mobiele diensten weer uitgebreid. Na het elektronisch boeken op airberlin.com, op de mobiele website of bij het reisbureau kunt u vanaf 30 uur voor vertrek, net als altijd, gratis inchecken via de website, mobiele site of de app.

airberlin uit Duitsland heeft natuurlijk een update voor uw iPhone-app klaarstaan. De app heeft niet alleen een ander design, maar ook nog verschillende nieuwe functies. U kunt onder andere uw huidige en vroegere vluchten bekijken en beheren in de boekingsgeschiedenis. De app geeft nuttige informatie over de bestemming en dient als mobiele reisleider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *