22 augustus start Bakkum Vertelt

De derde aflevering van Bakkum Vertelt 2014 start op 22 augustus. Dit 3daags festival is vol muziek, theater, tekst en lekker eten. Je onderdompelen voor een middag, een avond of een weekend lang, het kan allemaal tijdens dit gratis festival.

bakkum-vertelt-festival

Mix van jonge artiesten en gevestigde namen

Tijdens de 3e editie van dit festival in Nederland mixt het talent van jonge artiesten met gevestigde namen. Verhalen worden verteld door theater, tekst en muziek in het vernieuwde openluchttheater De Pan!
 

ZIE OOK: Optredens tijdens 100 jaar camping bakkum

 
Zo komt op vrijdagavond Yori Swart. Zij won in 2011 de Grote Prijs van Nederland en in 2012 was zij Serious Talent bij 3FM. Ze speelde al Noorderslag, Oerol, Paaspop en Lowlands. Nu op Bakkum Vertelt!

Zaterdag beginnen de Matroesjkas om 15.00u met een muzikale en humoristische voorstelling over de zoektocht naar geluk. De avond wordt afgesloten met een spetterende Karin Bloemen. Van 20.00u tot 21.45uur.

Zondag 24 augustus is er dans van Talent4Dance met de première van 7 sins. Daarnaast zijn er nog diverse optredens van muziek, theater en verhalen. Ook zijn er diverse voorstellingen geschikt voor kinderen gedurende de 3 dagen festival.

 

 

Gratis entree

De entree van het festival is gratis. Voor Karin Bloemen zijn er kaartjes vereist, de kosten zijn €17,50. Koop een kaartje online via www.bakkumvertelt.nl of via de receptie van camping Bakkum.

Kijk voor het volledige programma op de website www.bakkumvertelt.nl.

Comments are closed.