Optredens tijdens 100 jaar Camping Bakkum

Op 2 augustus start de grote feestweek op camping Bakkum. Naast leuke en spetterende activiteiten, ook diverse optredens van Trio Bier, lokaal talent en Imca Marina.

Imka Marina

Imka Marina

Amsterdams festijn

Op dinsdag 5 augustus is er een Amsterdams festijn. Vanaf 16.00uur zijn er optredens van diverse zangers uit Nederland; Naast Imka Marina, Dries Roelvink, Martin Vinken, Nico Landers en Dario is er een BBQ en een DJ. Entree is gratis, voor de BBQ (€15) moet men zich aanmelden.

 

 

Voice of Bakkum

Op vrijdag 8 augustus wordt de Voice of Bakkum georganiseerd in Nederland. Deze finale zal worden gepresenteerd door zanger/ entertainer Dario. In de juryzitten o.a. Roy (LA de Voices), Tony Anderson (tekstschrijver van o.a. André Hazes) en Reneé de Haan (zangeres). Naast lokaal talent is er een optreden van Trio Bier, Deze muziekgroep kon op Bakkum 100 jaar niet ontbreken, daar zij het Bakkums volkslied “Bakkum aan Zee” geschreven hebben. En ook Roy en Reneé de Haan zullen een optreden verzorgen. Deze avond begint om 20.00uur. Entree is gratis.

Campin Bakkum 100 jaar

Campin Bakkum 100 jaar

De rest van de week zijn er veel verschillende activiteiten voor jong en oud. Van waterfestijn to zeepkistenrace van kampvuurverhaal tot sterktste man/vrouw van Bakkum. En niet alleen leuk voor de kampeerders, ook mensen van buiten de camping zijn welkom.

Op zaterdag 23 augustus treedt Karin Bloemen op tijdens festival Bakkum Vertelt. Hier voor zijn nog kaarten te verkrijgen via www.bakkumvertelt.nl.

Comments are closed.