Lima populairste bestemming in Latijns-Amerika

Volgens de MasterCard Global Destination Cities Index is Lima de populairste bestemming in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.
lima-eten-bereiding-markt

Maar waarom? Dat is goed te verklaren. Het bruisende nachtleven, de sensatie van de avontuurlijke sporten en de uitmuntende keuken geven de Peruaanse hoofdstad een authentieke persoonlijkheid. Verder biedt Lima de nodige culturele activiteiten, zoals kunstgaleries, kerken, parken en musea. Genoeg te doen dus in deze veelzijdige stad.

De hotspots

Dat Lima is uitgeroepen tot de populairste bestemming in Latijns-Amerika is geen verrassing. De hoofdstad van Peru heeft alles te bieden wat je maar zoekt in een vakantiebestemming. Overnacht in Hotel B, het hotste design hotel van 2014, wandel door het Park der Liefde (Parque del Amor) en bezoek de San Francisco kerk, opmerkelijk vanwege de barokke architectuur en catacomben. Behoefte aan avontuur? Ontdek Lima dan op een heel andere manier; per fiets. Vooral de buurten langs de kust, Miraflores, Barranco en Chorrillos lenen zich perfect voor een fietstocht. Ben je een echte daredevil, verken dan de hotspots van Lima van boven tijdens een paraglide vlucht.
 

 

Comments are closed.