Camping Le Château de Galaure krijgt 4 sterren waardering

De ster van Camping Le Château de Galaure is rijzende. Letterlijk zelfs, want Atout France, het Frans bureau voor toerisme, beloonde camping met 2 extra sterren mede dankzij de recente ontwikkelingen. De grootte en de kwaliteit van de staanplaatsen, de groene uitstraling van de camping met o.a het gebruik van lokale planten en verlichting op zonne-energie en de kwaliteit van de infrastructuur staan aan de basis van deze erkenning. Daarnaast zijn de sanitaire voorzieningen uitgebreid en volledig vernieuwd naar 4 sterren niveau, zijn er 2 van de 3 zwembaden nu verwarmd en is er nu ook een modern beveiligd toegangssysteem. Tevens beschikt de camping nu over een fraai sportterrein (voor o.a volleybal en voetbal en pétanque).
irisparc

Familiecamping van de Drôme

Camping Le Château de Galaure, lid van de Iris Parc-keten, is een gemoedelijke familiecamping met veel voorzieningen waaronder uitgebreide horecafaciliteiten en heel veel waterpret. Dankzij twee verwarmde zwembaden met drie waterglijbanen, een speciaal kinderbad met speeltoestellen, een lagunebad met zandstrand en een spectaculaire wildwaterglijbaan (de Lazy River) komen grote en kleine waterratten niets te kort. Op de camping worden vier animatieformules aangeboden: Camping Kids, CampingForYou!, Camping Family en Camping Adventure. Plezier en actie voor het hele gezin onder professionele begeleiding.
 

 

Magnifieke omgeving

De camping ligt aan de rand van Châteauneuf-de-Galaure, een vriendelijk plaatsje in de Franse Drôme. Deze regio -het kruispunt van de Ardêche, de Provence en de Franse Alpen- staat bekend als één van de mooiste van het land. Romantische lavendelvelden, uitgestrekte wijngaarden, indrukwekkende kastelen…de Drôme heeft het allemaal. De camping, prachtig in het groen gelegen, past prima in dat beeld.

Diverse huuraccommodaties

De kersverse 4 sterren-camping is het gehele seizoen open, en dat geldt ook voor alle faciliteiten inclusief de volledige animatie. Gasten kunnen er luxe stacaravans met veranda’s, compleet ingerichte bungalowtenten, avontuurlijke safaritenten en staanplaatsen reserveren.

Comments are closed.