Emirates start vierde dagelijkse vlucht naar Johannesburg

Emirates heeft vandaag bekend gemaakt dat dit najaar een vierde dagelijkse vlucht tussen Dubai en Johannesburg wordt geïntroduceerd.

emirates

Met deze uitbreiding worden vanaf 26 oktober 2014 in totaal zeven dagelijkse vluchten uitgevoerd naar Zuid-Afrika. Emirates verhoogt met deze extra dagelijkse vlucht het totaal aantal vluchten tussen Dubai en Zuid-Afrika naar 49 per week. Naast Johannesburg, vliegt Emirates ook naar populaire steden als Kaapstad en Durban.

Wij introduceren deze vierde dagelijkse vlucht tussen Dubai en Johannesburg om aan de groeiende passagiersvraag voor vluchten tussen deze twee belangrijke zakelijke en toeristische hubs te voldoen. Met deze uitbreiding krijgen onze passagiers meer flexibiliteit in het plannen van hun reis. Daarnaast wordt ook de connectiviteit met andere vluchten binnen het Emirates netwerk verbeterd.

Aldus Orhan Abbas, Emirates Senior Vice President, Commercial Operations, Latin America, Central and Southern Africa.
 

 

Uitbreiding codeshare samenwerking met South African Airways

Emirates en South African Airways zullen door deze nieuwe lijndienst tussen Dubai en Johannesburg hun code-share samenwerking verder uitbreiden. Momenteel is de samenwerking op alle Emirates vluchten van en naar Zuid-Afrika van toepassing.

In 2014 zal het netwerk van Emirates verder uitbreiden met de introductie van vluchten naar Chicago (5 augustus), Oslo (2 september), Brussel (5 september) en Boedapest (27 oktober). Taipei en Boston werden eerder dit jaar al toegevoegd.

Emirates vliegt wereldwijd naar 143 bestemmingen met een geavanceerde en jonge vloot van meer dan 220 toestellen waaronder de grootste vloot van Airbus A380’s.

Comments are closed.