Doha wordt best bereikbare bestemming in Emirates netwerk

Emirates vergroot het aantal dagelijkse vluchten in het Midden-Oosten en maakt van Doha de best bereikbare bestemming binnen het internationale routenetwerk.

emirates

Doha, de hoofdstad van Qatar, Bahrein, Muscat en Koeweit ontvangen allemaal een extra dagelijkse vlucht. Hiermee worden 28 vluchten toegevoegd aan het regionale netwerk van de luchtvaartmaatschappij met een totaal van 276 wekelijkse vluchten binnen het Midden-Oosten.

Doha wordt door vanaf 1 december met zeven dagelijkse vluchten de best bereikbare Emirates bestemming en neemt hiermee deze sleutelrol over van Bangkok, Singapore en Londen Heathrow.

Naast Doha, Bahrein en Koeweit bereiken de 276 wekelijkse Emirates vluchten in de Golf regio, het Midden-Oosten en Iran ook de bestemmingen Saoedi-Arabië (KSA), Irak, Iran, Jordanië, Libanon en Jemen.
 

 

De vluchten op de verschillende routes worden uitgevoerd door Boeing en Airbus toestellen. Het populaire vlaggenschip, de Emirates A380, wordt ingezet op de route naar Jeddah. Op 16 juli 2014, de dag dat Emirates 25 jaar op de bestemming vliegt, wordt Koeweit de tweede A380 bestemming voor Emirates in de regio.

Comments are closed.