Air Transat staat achter Oranje

Nu de Oranjekoorts tot grote hoogte is gestegen wil natuurlijk niemand meer een wedstrijd van het Nederlands elftal missen. Toch zijn er mensen die de wedstrijd aanstaande zaterdag niet live kunnen zien omdat zij onderweg zijn naar hun vakantiebestemming.
air-transat

In de lucht

De passagiers die komende zaterdag met Air Transat vanuit Schiphol naar Toronto, Vancouver en Calgary vliegen, zullen aan boord live op de hoogte gehouden worden van de tussenstanden van Oranje.

 

 
Marc Koenis, General Manager Air Transat;

Wij houden komende zaterdag al onze passagiers op de hoogte van de tussenstand van de wedstrijd Nederland – Costa Rica

Ook wanneer Oranje verder komt in het toernooi zullen wij gedurende de volgende wedstrijden uiteraard onze passagiers op de hoogte houden! Wij doen er alles aan om de Oranjekoorts ook Canada te laten bereiken.

Comments are closed.