Nog minder dan 100 dagen voordat Oasis of the Seas in Rotterdam aankomt

Het aftellen begint NU echt. Over 97 dagen, op 30 september a.s. legt de Oasis of the Seas aan in de haven van Rotterdam. Dit is de eerste keer dat deze varende vakantiebestemming ons land aandoet.

royal-caribbean

Rotterdam krijgt de eer voor deze ‘maiden call’. Na aankomst vaart ze door naar de werf van Keppel Verolme voor een routine onderhoudsbeurt. De Oasis of the Seas gaat daarvoor twee weken in droogdok. Keppel Verolme beschikt over één van werelds grootste droogdoks. Hierin is plaats voor deze zeedame van ruim 360 meter.

Veel belangstelling voor komst

Sinds het nieuws bekend is gemaakt dat de Oasis of the Seas naar ons land komt, krijgen we veel vragen. Er is een warme belangstelling voor de komst van dit meest innovatieve en ook grootste cruiseschip ter wereld, zowel vanuit de reisbranche, de media als van inwoners van Rotterdam en omgeving. Ook van cruisegasten die al met haar hebben gevaren en potentiële vakantiegasten, melden zich spontaan. Om al deze geïnteresseerden van informatie te voorzien, zijn we gestart met het 100 dagen Oasis-blog en gelijktijdig loopt op Facebook de campagne ‘100 days of happiness’.

Aldus Hans Venhuizen, Office Manager AMCA/Royal Caribbean NL.

Tips en ervaringen delen

In de komende 97 dagen verzorgt de Oasis nog vijf afvaarten in het Caribische gebied. Dit is haar wekelijkse vaarroute sinds haar doop in november 2009. Voor het blog zijn onder meer lokale deskundigen benaderd in het Caribische gebied die hun ervaringen en tips delen. “Via Facebook vragen we de bezoekers hun fijnste moment met Royal Caribbean International te delen. Via Instagram delen we foto’s zodat zo veel mogelijk mensen mee kunnen doen aan het welkomstfeestje van de Oasis of the Seas in Rotterdam”, vervolgt Venhuizen.
 

 

Maak kans op scheepsbezoek op 14 oktober a.s.

De twee meest spraakmakende foto’s op Facebook, Instagram of berichten op het Oasis-blog, die voorzien zijn van de hashtag #myOasisNL maken kans op een uitnodiging voor het al maanden volgeboekte scheepsbezoek op 14 oktober a.s. in Rotterdam. De prijs is voor twee personen.

Comments are closed.