Turkish Airlines opent deuren voor de camera’s van National Geographic Channel

National Geographic Channel gaat een serieproductie “achter de schermen” bij Turkish Airlines maken. Dit wordt de eerste keer dat de luchtvaartmaatschappij toegang geeft aan een cameraploeg om dagelijks gefilmd te worden. Het programma is deze herfst te zien op Nat Geo People en National Geographic Channel in Turkije.

Turkish Airlines

De samenwerking tussen NGC en Turkish Airlines, de luchtvaartmaatschappij die al drie jaar op rij benoemd is tot beste Europese luchtvaartmaatschappij volgens ‘Skytrax Passenger Choice Awards’ met vluchten naar de meeste bestemmingen in de wereld, brengt twee prestigieuze bedrijven bij elkaar en laat de kijkers zien hoe het achter de schermen bij Turkish Airlines in zijn werk gaat.

Het resultaat is dit najaar in Turkije te zien op de National Geographic Channels. De bevestigde uitzendperiode zal oktober 2014 zijn, op het nieuwe Nat Geo People. Dit National Geographic kanaal is gericht op waargebeurde verhalen van mensen over de hele wereld. De serie is ook te zien op National Geographic Channel in november 2014.

Deze ‘fly-on-the-wall’ productie laat de kijker zien hoe honderden vliegtuigen elke dag veilig in de lucht worden gehouden, terwijl ze miljoenen passagiers naar bestemmingen over de hele wereld brengen.
 

 
Kijkers krijgen de complexe logistiek te zien die ermee gemoeid is om zoveel passagiers zowel in de lucht als op de grond te bedienen. Van check-in tot aan de aankomsthal, van cabinepersoneel tot het personeel dat omgaat met vertragingen en de ‘detectives’ die op zoek moeten naar verloren bagage. NGC biedt een 360-graden beeld van de activiteiten van de grootste luchtvaartmaatschappij van Turkije.

De serie laat zien hoe de luchtvaartbemanning omgaat met de uitdagingen waar ze tegenaan lopen. Het is een komen en gaan van vliegtuigen en passagiers vanuit alle kanten van de wereld. De luchtvaartbranche is één van de meest uitdagende en gecompliceerde op de planeet.

De serie richt zich op een weekend achter de schermen bij Turkish Airlines op Istanbul Ataturk Airport. Kijkers krijgen een kijkje in het buitengewone leven van de personages in het programma en alles is echt gebeurt voor de camera’s van National Geographic Channel.

Comments are closed.