Mysterie rond borden langs A28

Langs de A28 in de richting Amersfoort – Zwolle bleken vanmorgen alle UIT-borden voorzien van een extra bord. Op de knalroze borden staat een auto met caravan afgebeeld met de kreet “Vakantie = #Afslag21”. De grote vraag is wie deze borden geplaatst heeft. En waar de afslag naar verwijst?

Afslag21

Van wie de borden afkomstig zijn, is tot nu toe een mysterie. Marketingdeskundigen spreken van een Guerilla actie. Gezien het aantal opvallende borden dat is geplaatst moet het wel gaan om een gecoördineerde stunt.
 

 

De uitkomst

Wie de afslag neemt op de A28 richting Amersfoort – Zwolle wordt in het ongewisse gelaten want de bebording stopt daar. Tot nu toe is onbekend waarom. Op de borden wordt verwezen naar afslag21.com. Mensen die proberen uit te zoeken van wie de actie afkomstig is, komen bedrogen uit. Op deze pagina staat ook geen afzender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *